За рік зарплати збільшилися на майже чверть. Хто на Вінниччині найбільше заробляє?

За рік зарплати збільшилися на майже чверть. Хто на Вінниччині найбільше заробляє?

На Вінниччині у першому кварталі середньомісячна заробітна плата зросла майже на чверть у повірянні з аналогічним періодом минулого року. 

Про це повідомила заступник директора Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА - начальник управління соціальної підтримки та державних гарантій Наталя Квят.

За її словами, приріст середньомісячної зарплати за січень-березень 2019 року до відповідного періоду 2018 року на Вінниччині складає 23%, тоді як по Україні – 21%. Сама ж середня заробітна плата у Вінницькій області у першому кварталі становила 8412 гривень. За цим показником область посіла 11 місце в Україні, а з  темпами приросту зарплати – 4 місце.

Найбільше у перші три місяці року на Вінниччині заробляли фінансисти та страховики – у середньому по 12 023 грн, що на 43% перевищує середній рівень зарплати в економіці. У галузі інформації та телекомунікацій середня зарплата становила 10 543,2 грн,  у промисловості – 10 149 грн, в сільському господарстві – 9 133 грн.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Вова Полічков

    Українці вимушені рабувати на поляків та інших піднімають їх економіку та добробут  З ким мають будувати Україну можновладці? З пенсіонерами дітьми та хворими ?Вони що з глузду зїхали ? Ідуть на вибори і знову обіцяютьШмаркаті! Все ідіть втікайте геть бо земля під вами буде горіти!Українці не ті що були раніше !
  • МИРОН

    а СКІЛЬКИ ОТРИМУЮТЬ СУДДІ ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up