Задимлення майже в центрі міста або як вогонь ледь не втік від палія

Задимлення майже в центрі міста або як вогонь ледь не втік від палія
Підпалюючи очерет, чоловік мабуть не думав, що аж так розгориться

Минулої п’ятниці в районі, що в народі знають як мікрорайон річечки сильне задимлення. Коли приїхали на місце події, побачили, що чоловік в зеленому комбінезоні бігає біля палаючої сухої трави і очеретів. Бігає не просто так, а зі знанням справи.

Мікрорайон «річечка» розташований в низинній місцевості. Багато наших земляків на своїх земельних ділянках викопували невеликі ставки. Останнім часом природа нас не балує на воду, тож на місці колишньої водойми залишився очерет та осока. Саме там сталося займання.

Озброївшись граблями з короткою ручкою та наклавши на робочу частину сільськогосподарського знаряддя праці ганчірку, козятинчанин у всіх епізодах ставав переможцем на вогнем. От тільки пориви вітру робили свою справу і язики вогню з’являлися в іншому місці. Чоловік перебігав на місце нового загоряння і таким же методом гасив загоряння.

Відео дня

В цій історії хтось подумає: що ж ви бачили як самотужки з вогнем бореться чоловік і не прийшли йому на допомогу? Скажемо так: у такій ситуації людина без засобів гасіння  тільки буде заважати і біля будинку стояли люди в дверях, які своїм виглядом дали зрозуміти: не треба допомоги – самі впораємося

А чоловік з граблями перебігаючи з місця на місце метр за метром приборкував помаранчеві язики. Коли вогнище було приборкане, ми не стали з’ясовувати, як саме сталася пожежа на городі. Сам підпалив – сам постраждав, про що тут говорити? 

Читайте також:

Поки що московська. Що про назву своєї вулиці кажуть люди, що на ній мешкають

Паліїв сухої трави під час військового стану можна прирівняти до диверсантів

Куплю, продам, робота, ремонт, нерухомість, автомото: усі свіжі оголошення Козятина

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up