Закривати храми на Великдень влада поки не планує: про можливі обмеження свята

Закривати храми на Великдень влада поки не планує: про можливі обмеження  свята

На Великдень в Україні, 2 травня, планують ввести певні обмеження, аби свято минуло безпечно з найменшою кількістю інфікованих. У МОЗ допускають формат проведення.

Про це розповів головний санітарний лікар України Віктор Ляшко у коментарі РБК-Україна. Рішення про формат та перелік обмежень на свята у МОЗ очікують напрацювати протягом тижня після переговорів з релігійними організаціями та лідерами.

За словами головного санітарного лікаря, закривати храми на Великдень влада поки не планує. Наразі для церков і храмів уже передбачені обмеження, якщо вони знаходяться в жовтій або червоній зоні. 

— Ми хочемо, щоб хтось був в храмі, але з дотриманням усіх обмежень, а хтось повинен залишитися зовні. Плюс можливий формат Пасхи онлайн, який був в минулому році, — сказав Ляшко.

Відео дня

Коронавірус на Козятинщині: вже 2620 інфікованих та 53 смерті
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура 14:04 Шукають 16-річну Аліну Саволюк Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:33 Не беріть у руки: у нашому районі розкидатимуть вакцини для імунізації диких тварин 11:00 Прикрашали весняне дерево і грали в старовинні ігри: фестиваль гаївок у Козятині photo_camera 10:04 Самгородчани стали переможцями III Міжнародного конкурсу мистецтв «VIRTUOS 09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up