Замах на вбивство: у Самгородку чоловік вдарив дружину ножем у живіт

Замах на вбивство: у Самгородку чоловік вдарив дружину ножем у живіт
  • На місці злочину козятинські поліцейські затримали чоловіка, який 11 липня за місцем проживання на очах у дитини наніс ножове поранення черевної порожнини дружині.
  • Зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні замаху на вбивство.
  • 40-річна потерпіла прооперована. Загрози її життю, за словами медиків, нема
  • Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області

У суботу, 11 липня в Самгородку трапився кривавий конфлікт. Правоохоронці затримали 36-річного чоловіка, якому інкримінують замах на вбивство. За даними відділу комунікації ГУНП у Вінницькій області, підозрюваний на очах у дитини наніс ножові поранення своїй дружині. Раніше затриманий уже потрапляв в поле зору поліції за вчинення крадіжки та наркотики.

Повідомлення про злочин до поліції  надійшло близько 20:40 з місцевої лікарні. Туди каретою швидкої допомоги з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували 40-річну жительку Самгородока

Відео дня

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що між жінкою та її чоловіком, який ввечері повернувся додому в стані алкогольного сп’яніння, виник побутовий конфлікт. Жінка, аби не провокувати подальшу сварку, пішла відпочивати. Але чоловік так і не заспокоївся, він зайшов у кімнату та вдарив дружину ножем у живіт. Усе це бачила неповнолітня дочка подружжя, яка була на той час в кімнаті разом з матір’ю. Вона й викликала лікарів. 

Відомо, що потерпіла прооперована. Загрози її життю, за словами медиків, немає. 

Нападнику вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. За такий злочин йому світить  до 15 років позбавлення волі.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up