Замість води з крана на Катукова потекло болото

Замість води з крана на Катукова потекло болото
Скріншот із відео, яке нам надіслав чоловік Наталії
  • У багатоповерхівці в районі училища не стало води, а коли її увімкнули, вона була брудна.
  • Люди обурені тим, що за таку воду мусять платити не маленькі гроші - 41 гривню за куб.
     

На гарячу лінію газети «RIA» зателефонувала Наталія. Жінка мешкає у багатоповерхівці на вулиці Катукова, 41. У середу по обіді у неї в будинку зникла вода. Не було її кілька годин. Близько п’ятої години вечора водопостачання відновилося. Але коли жінка відкрила кран – жахнулася. Звідти потекло болото.

– А чоловік вирішив помити бойлера, бо ж вода смердить, – розповідає Наталія. – Він каже: «Поки немає води, я помию». Як він став цього бойлера мити – звідти повно болота. Чи вода з болотом летіла, чи як. Потім дали воду, поставили фільтри і знову болото. Воно ж чорне. Мало того, що фільтр щотижня міняємо, то це жах. Сорок одна гривня! Це просто знущання над людьми!

Жінка зателефонувала сусідці. Та сказала, що у неї теж тече болото. Потім зателефонувала до міської ради. Слухавку взяв черговий. Він попросив перетелефонувати у четвер. До КТУ, структури, яка власне відповідає у нашому місті за водопостачання, не телефонувала, бо не має номера.

Відео дня

Чоловік Наталії зняв відео, на якому чітко видно, що з крана тече не прозора, а чорна вода. Чорна у прямому сенсі цього слова. А ще чоловік показав, що така неякісна вода робить із теном, який стоїть у бойлері.

Зараз вода вже чистіша, але фільтри, які поставили у середу, вже чорні. Наталія та її чоловік – пенсіонери. Жінка каже, на фільтри вже витратили багато грошей. Воду з крана використовують лише для технічних потреб. Але болотом навіть посуд не помиєш.

Для приготування їжі вони з чоловіком возять воду аж із Махаринців. У дворі багатоповерхівки є криниця, але від води сильний накип. Тому щотижня подружжя мусить їздити по воду.

– Набираємо 4 бутлі по 10 літрів, щоб хоч було на чому їсти зварити і напитися, – продовжує Наталія. – Є люди, що беруть з криниці в дворі і відстоюють, але в ній стільки накипу, що аж біле вапно. А купляти... У нас тут стоїть автомат. Чоловік купив цю воду. Вона постояла у нас з добу, а в неї на дні червоне щось осіло. Теж страшно пити. Там заправляли цю воду. Ми спитали, звідки вона. То на нас напали, що хороша вода. Теж гроші викинь і невідомо, що п'єш.

Ми зателефонували до Київського територіального управління, щоб дізнатися, чому вода у козятинчан така чорна. Нам повідомили, що через карантин працівники перебувають у вимушеному простої, тому керівництво буде у вівторок. Тож після Великодніх вихідних ми зателефонуємо до КТУ ще раз.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (15)
  • Наташа

    За що платить   их напоити нею потрибно
  • Оксана

    Вода у Козятинi обходиться у рази бiобще нiж у КиевI, фiльтри постiйно треба купувати, питну воду взагалi замовляю , i ось за це ще 41 грн за куб, люди добрi це знущання !!!!!!’
  • Valentina Shaidovska

    У нашому місці завжди перед світами трапляються якісь кажучи то води немає, то електроенергія пропала.
  • Іван Мельник

    їм аби капало на рахунок а яка та вода то начхати, цікаво щоб у Києві таке потекло?А може це цілюща вода а ми так нічого і не знаємопро це?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up