«Завжди була з посмішкою і хорошим настроєм»: у Вернигородку покінчила життя самогубством 20-річна Аліна

«Завжди була з посмішкою і хорошим настроєм»: у Вернигородку покінчила життя самогубством 20-річна Аліна
  • У понеділок, 29 березня, козятинчанка Елеонора Лісова на своїй сторінці у ФБ опублікувала пост про страшну новину. На 20-ому році життя покінчила самогубством жителька Вернигородка — 20-річна Аліна.
  •  «Я не знаю чому це дитя пішло на такий крок, так у неї було тяжке життя, не було мами, не так давно її звільнили з роботи, але самогубство» — написала у пості жінка.

 

Відео дня

За неофіційною версією трагедія трапилася перед вихідними у вечірній час, через нерозділене кохання...

Що кажуть у поліції?

— Повішеною Аліну знайшов її батько. Вона ще була жива. У важкому стані дівчину доправили до козятинської ЦРЛ. Батько бігав по аптеках та лікарях. Матері в Аліни немає, померла. Дівчину виховувала бабуся. Адже батько був постійно на заробітках за кордоном, — прокоментував керівник сектору превенції козятинського відділення поліції Євгеній Трайдакало.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 120 ККУ. Доведення до самогубства

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач14

    Нехай наші слідчі розберуться. Нехай вилучать записи дзвінків І смс Аліни, а також квартирантів!!!!!!!!
    P.S. Маленьке ясне сонечко,для чого ти це зробила?
    НАМ тебе буде не вистачати.
  • Viktoria Geiger

    Боже вона реально була супер усміхнена ,позитивна  я не вірю що її немає ...Царство їй небесне і земля пухом 😭😭😭😭
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up