Зіштовхнулося три автомобіля, одна людина загинула, двоє – у лікарні

Зіштовхнулося три автомобіля, одна людина загинула, двоє – у лікарні
Фото з сайту https://vn.npu.gov.ua/

За попередньою інформацією слідства,  18-річний водій «ВАЗ-2108»,  який рухався у напрямку м. Козятин,  не впорався з керуванням, внаслідок чого  автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху,  де сталося дотичне зіткнення з автомобілем «Вольво». Після цього «ВАЗ-2108» зіткнувся з автомобілем «Фольцваген Поло», який рухався в зустрічному напрямку.

Ця аварія трапилася 26 червня близько  18 години  20 хвилин на автошляху  Виступовичі-Могилів-Подільський , неподалік с. Веселе Хмільницького району. Загинув пасажир автомобіля «ВАЗ-2108», ще двоє осіб, які перебували в салоні цього авто, в тому числі,  9-річний хлопчик, госпіталізовані.

«Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув пасажир «ВАЗу»,  з різного ступеню травмами госпіталізовані 18-річний водій цього транспортного засобу та 9-річний хлопчик. Ще троє пасажирів цього авта отримали медичну допомогу на місці події, госпіталізації не потребували. – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Вінницької області. – Водій та пасажирка автомобіля «Фольцваген Поло» були доставлені до лікарні та після надання медичної допомоги відпущені додому. У водіїв відібрані зразки крові на стан сп’яніння.»

Відео дня

Читайте також:

В області тимчасово обмежили рух для великовагового транспорту
Куликівського відремонтують: тут буде нова дорога, тротуари та велодоріжка
Відомий графік курсування електрички Козятин-Кодима
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач04

    і це ще раз підтверджує, що все що робить русня - повне лайно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up