Знайомились із лабораторіями, кабінетами, їдальнею та музеєм: в училищі відбувся День відкритих дверей

Знайомились із лабораторіями, кабінетами, їдальнею та музеєм: в училищі відбувся День відкритих дверей
  • У суботу, 29 квітня у Козятинському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту відбувся День відкритих дверей.
  • Педагогічні працівники та здобувачі освіти очікували майбутніх вступників: підготували презентації професій, майстер-класи.

Як повідомляють у групі Козятинське МВПУЗТ (офіційна група), розпочався захід у актовій залі. Художній керівник Радько Наталія підготувала із учнями-гуртківцями художньої самодіяльності сценічні номери, подарувавши присутнім позитивні емоції. Також здобувачі освіти представили дефіле професій, рекламуючи спеціальність, яку вони опановують в училищі .

Директор Андрій Олексійович Стецюк під час свого виступу ознайомив абітурієнтів та їх батьків із багаторічною історією училища, з професіями, за якими здійснюється підготовка, із традиціями та досягненнями училища та побажав молоді обрати свою професію за вподобанням для навчання

Відео дня

З великою зацікавленістю майбутні студенти оглянули презентаційні виставки професій,  взяли участь у майстер-класах. Майстри виробничого навчання та майбутні кондитери підготували виставку кондитерських виробів та майстер-клас з декорування тістечок. Перукарі демонстрували майстерність з плетіння коси.

Присутні ознайомились із лабораторіями, кабінетами, їдальнею та музеєм училища.

Нагадаємо:

  • Днями майстри виробничого навчання та здобувачі освіти з професії «Кухар. Кондитер. Офіціант» провели майстер-клас по виготовленню та оформленню виробів з дріжджового тіста.
  • Учасниками заходу стали діти з числа сімей внутрішньо переміщених осіб, які проживають у гуртожитку училища.

Читайте також:

Як «нова копійка»: у виробничому підрозділі «Локомотивне депо Козятин» пройшла виставка локомотивів

Залізничне ретро: перші вагони

150 років тому через Козятин пішов перший поїзд

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up