Зовсім не патріотично утримують почесні вулиці

Зовсім не патріотично утримують почесні вулиці
  • У місті Козятин є вулиці, які названі на честь історичних подій в Україні та почесних людей.
  • Наприклад, вулиці Незалежності та Героїв Майдану, імені Бойка, Грибалєва, Підгорбунського, Бесарабова, імені видатних українців Грушевського, Шевченка, Франка, Мазепи, Сковороди, Хмельницького тощо.
  • Як не дивно, на кожній з цих вулиць чогось бракує.

Давайте разом проаналізуємо.

На Незалежності погана дорога від вулиці Орлика до села Козятина. На вулиці Героїв Майдану і дорога не дуже. А від вулиці Січових Стрільців до районної лікарні вуличного освітлення немає. На вулиці Підгорбунського стільки вибоїн, що доцільніше було б горби стесати. А якщо по суті, то дорогу на Підгорбунського ще мали ремонтувати два роки тому.

Вулиці Грушевського, Шевченка теж мають незадовільний стан. Якщо вулицю Шевченка включили в перелік програми благоустрою міста на поточний рік, то за вулицю Грушевського забули, що вона носить ім’я Першого Президента України! Чи може у чиновників вулиця Грушевського починається від залізничних колій і закінчується перехрестям з вулицею Шмідта? А ділянка дороги вулиці Грушевського до магазину, мабуть, так і залишилась кусочком вулиці Карла Лібкнехта?  

Відео дня

Найбільш багатолюдними в нашому місті є вулиці В. Земляка та Антоновича. Тільки після часткового ремонту в минулому році цих вулиць, дороги на них стали ще й багатоводними. Після відлиги чи дощу тут розливаються цілі моря.

Після того, як в ЖКГ заявили, що з ремонтом доріг вони будуть виправляти недоліки навіть своїх попередників, виникає питання: “У Клечеві, куди їздить козятинська влада за досвідом, теж так? Чи може наші мужі їздять туди, щоб свій досвід їм передавати?” Там такий досвід не приживеться — тільки впіймають, відразу у відставку піде.

Громаді Козятина, вже прийшла пора сказати владі про недоліки в роботі! Не мовчіть, дивлячись на такий бардак у місті. Організовуйтесь і влаштовуйте відвідини посольства мера на вулиці Героїв Майдану, 20 (міська рада).

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up