Зробили тротуар поруч з трансформатором

Зробили тротуар поруч з трансформатором
Електрики зі стажем кажуть загородити трансформатор буде не зайвим
  • Усім догодити не можна

Біля магазину, що на вулиці Князів Острозьких, є автобусна зупинка. Пасажири виходили і заходили навпроти торговельної точки, чим наражали себе на небезпеку під час привозу товарів. Та й водії продуктових автівок частенько скаржились, що пасажири, які чекають маршрутку, створюють перепону заїзду до магазину.

ЖКГ відреагувало і поставили знак, в якому місці має бути висадка і посадка пасажирів. Та не так сталося як гадалося. Від знаку «Зупинка автобуса» до самого перехрестя з вулицею Червона Калина були дорожні нерівності. Тож водії маршруток й надалі зупинялися там, де було зручно виходити пасажирам.

Відео дня

Тиждень тому на цьому місці були горби та долини, а в дощ суцільни калюжа

І от в кінці минулого тижня на місці умовної зупинки управлінням ЖКГ біля магазину був прокладений тротуар. Зробили його не тільки як шматочок для посадки чи висадки пасажирів, а щоб було красиво - проклали й за поворот з вулицею Червона Калина. Тільки, як виявилось, вгодили не всім. Деякі мешканці  ”Білої Казарми” стали висловлюватись, що тротуаром будуть ходити діти, а там не огороджений трансформатор електричного струму. Та чи був він загороджений до прокладання тротуару? Не був. То чому раніше не піклувалися про дітей і не били тривогу про небезпеку? 

Ми в телефонному режимі поспілкувалися з фаховим електриком, який обслуговував такі трансформатори. Він повідомив, що металевий каркас і є тим захисним парканом від уражень електрострумом. 

– Хоча додаткова огорожа зайвою не буде, –  сказав електрик.

Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентина Швец

    Як добре зробили!!! Молодці,думаю більшість задоволених
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up