Очікуємо потепління? Про погоду в Козятині на вихідні

Очікуємо потепління? Про погоду в Козятині на вихідні

Плануєте на вихідних поїхати кудись відпочити, зібралися в гості до рідних в чи хочете прогулятися рідним містом? У будь-якому випадку — перегляньте прогноз погоди, щоб вона не стала на заваді вашим планам. 

Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, що на Маковія в країні буде чудова погода. Каже, що температура повітря радуватиме комфортними градусами. Зокрема, впродовж дня очікується від +24 до +29.

«Антициклон на ім"я Elfi, який блокує прихід вологої повітряної маси від хвацьких циклонів Kurt та Luciano, зумовить практично повсюди в Україні суху сонячну погоду», — коментує синоптикиня.

За словами Діденко, 15-го серпня температура повітря почне підвищуватися. Очікується від +26 до +31 градусів. 

Відео дня

«З початку наступного тижня спека в більшості областей України посилиться до +30 та навіть +35 градусів. Тому вихідні будуть найкращим взірцем помірної погоди, практично ідеальної серпневої синоптичної ситуації. Не проґавте таких хороших днів», — говорить Наталка Діденко. 

На сайті sinoptik.ua у суботу дощу не обіцяють. Як читаємо, весь день буде триматися ясна погода, а стовпчик термометра підійматиметься до +27 градусів. 

У неділю ж обіцяють безхмарний ранок, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з'являться перші хмари. Без опадів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up