Ожеледиця: в Козятині ніхто не посипав дороги! Район спрацював на відмінно?

Ожеледиця: в Козятині ніхто не посипав дороги! Район спрацював на відмінно?

Голова районної державної адміністрації Олег Оркуша повідомив, що бригади «Райавтодору» у повновому складі з 4-ї години ночі працюють на дорогах, перші рейси автобусів не вийшли, однак ситуація має стабілізуватися. У зв’язку з ожеледицею та ожеледдю відмінено заняття в школах. А «Козятинським електромережам» доручено працювати в посиленому режимі, щоб забезпечити стабільне електропостачання.

 

Райдержадміністрація просить громадян (особливо поважного віку, осіб з інвалідністю, вагітних жінок, дітей) без нагальної необхідності не виходити на вулицю. Закликає усіх дотримуватися правил безпеки під час перебування на вулиці.

Водіям наголошують, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, отже слід вибирати безпечний швидкісний режим та враховувати інтенсивність руху та особливості транспортного засобу.

Голови територіальних громад зобов'язані організовувати посипання місцевих доріг протиожеледними сумішами. Районна влада просить приділити максимальну увагу одиноким немічним громадянам похилого віку, щоб вони, не маючи можливості вийти з домівки, були забезпечені усім необхідним. 

Відео дня

В місті — штиль

Всі, хто вийшли зранку на вулицю, не змогли скористатися маршрутками, бо вони не ходили.

Дороги і тротуари ніхто не посипав. По-господарськи було підготовлено територію залізничного вокзалу і мости. За це їм велика вдячність.

А ось директор комунального підприємства "Відродження" пан Бонюк що? На запитання газети про ситуацію з посипкою дорожнього покриття, він прокоментував, що мер йому заборонив давати будь-яку інформацію. 

А не потрібно і давати, ВАШУ роботу видно не озброєним оком. І статистика покаже - скільки людей звернулось в травмпункт. Ганьба такій владі.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    тільки що приїхав у Козятин сільськими дорогами. Сніг притрусив лід на дорозі. Керувати авто дуже складно.  антильодової роботи автодору і особисто Оркуші ні я, ні мій позашляховик не відчули. Мер Пузир має "кишенькову" газету. а тепер її має і Окруша у вигляді РДА?
  • Sereda Anton

    район спрацював на відмінно?)  Та невже?!! Де ж це ти їздила в пятницю і бачила по районі посипану дорогу?))
  • Анонімович Анонім

    Жодна дорога яка веде до населеного пункту у районі не була посипанаРайавтодор,як завжди нічого не зробив,Списали дизельне паливо,Степанишин заправив власну ниву і поїхав звітувати алкуші мафіку що все в порядку,Вкотре влада бреше людям???
  • Michael Dubchenko

    Да этой власти давно уже позор, чмошники ничего не делают.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up