Серпень прийде з лютою спекою. Прогноз погоди на тиждень та місяць

Серпень прийде з лютою спекою. Прогноз погоди на тиждень та місяць

В серпні погода буде дивувати українців не менше, чим вона дивувала в липні. Синоптики обіцяють пекельну спеку. Але частенько гарячі періоди змінюватимуть прохолодні дні.
 

Останній місяць літа обіцяє бути мінливим - періоди спеки зміняє прохолода, а в окремих регіонах прогнозують часті дощі.

Прогноз погоди на наступний тиждень (31 липня - 4 серпня)

  • В понеділок, 31 липня 2017 року, в Україну прийде пекельна спека. Синоптики прогнозують близько 30 градусів вдень.
  • В вівторок, 1 серпня, сонце припікатиме ще більше. Стовпчики градусників показуватимуть від 30 до 33 градусів.
  • В середу, 2 серпня, в більшості областей України 32-34 градусів. На півдні – близько 37 градусів.
  • З четверга, 3 серпня, та до кінця тижня погода суттєво не зміниться. Вдень в містах на асфальті можна буде посмажити яйце – термометр коливатиметься від позначки 34 до 37.

Прогноз погоди на серпень

Відео дня
  • Згідно з прогнозами синоптиків погодних сайтів, на початку серпня спека продовжиться. Стовпчики термометрів замруть на позначці в 30-33 градуси.
  • До середини місяця Україну знову відвідає умовна прохолода в 23-26 градусів, але в другій половині серпня температура знову підвищиться до  25-28 градусів.
  • В кінці місяця, згідно з даними погодних сайтів, спека знову піде, а термометри покажуть до +23.

Середньомісячна температура по країні в серпні, згідно прогнозом Укргідрометеоцентру, буде в районі +26 вдень і +17 вночі. На заході середня температура вдень - +25, вночі - +17; на півночі - +24 вдень і +15 вночі. На сході обіцяють середні +27 вдень, +17 вночі; на півдні - +29 вдень, +20 вночі, а ось в центрі - +26 вдень, +17 вночі.

Будуть в серпні і дощі, найбільше їх випаде на заході. Можливі вони й на півночі в середині місяця. Зате синоптики прогнозують ясну і суху погоду в східних і південних регіонах.

А ось якою буде погода в найближчі десять днів в Козятині:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up