Спека спаде, можливий град. Погода на вихідні у Козятині

Спека спаде, можливий град. Погода на вихідні у Козятині

Загалом по Україні на ці вихідні прогнозують сильну спеку, але в Козятині буде більш-менш прохолодно

Прогноз від Наталки Діденко

В Україні, за прогнозом Діденко, 4 липня буде сильна спека: очікується вдень +30+35 градусів, на Півдні, Сході та подекуди в Центрі місцями +36+39 градусів.

— У суботу короткочасні дощі та грози пройдуть на Півночі України, на Вінниччині, ще зачеплять Прикарпаття, Чернівецьку, Тернопільську та Хмельницьку області. Все, що не ввійшло у цей перелік — без істотних опадів, — йдеться у повідомленні. — У неділю на Півдні та Сході України переважатиме суха сонячна погода із сильною спекою.

Також в центральних областях 5 липня можливі локальні дощі.

Відео дня

Синоптик розповіла також коли трохи спаде спека. Орієнтовно це з 8 липня, тоді очікується +25+27 градусів. Тим часом, на Півдні та Сході України послаблення сильної спеки ймовірно з 10 липня.

Козятин

А в Козятині, за інформацією сайту sinoptik.ua прохолодніше буде вже сьогодні. Вдень дощитиме, можлива гроза з сильними поривами вітру та з градом

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up