Сухо і тепло: синоптик повідомила про розкішну погоду в Україні

Сухо і тепло: синоптик повідомила про розкішну погоду в Україні

У понеділок, 9 квітня, в більшості областей України варто очікувати від 15 до 23 градусів тепла, тоді як на узбережжях морів повітря прогріється до +15 градусів.

"Сьогодні в Україні буде тривати синоптична розкіш дивовижної погоди. Скрізь сухо, зоряно, місячно, сонячно. Тепло", - розповіла синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Також синоптик повідомила, що перша половина тижня "буде сприяти весняному трудовому ентузіазму", оскільки буде дуже сухо і тепло. Однак ближче до вихідних намічається спад температури і опади.

 

Відео дня

"А ось 13-14 квітня (п'ятниця і субота) Атмосферний фронт принесе на Захід, в центральну частину і на Північ періодичні дощі, які знизять денну температуру повітря від нинішніх + 14 +22 градусів до +9 +14 градусів", - зазначила вона.

Завтра в Україні триватиме синоптична розкіш пречудової погоди.
Скрізь сухо, зоряно, місячно, сонячно. Тепло.
Вдень 9-го квітня +15+23 градуси. Прохолодніше на узбережжях морів, до +12+15 градусів.
Ну, й вночі все ж свіжувато, +1+8 градусів.
Оскільки з найближчою погодою поки що все в порядку, зазирнемо трохи вперед.
Тим більше, що на наступному тижні більшість з нас будуть впорядковувати цвинтарі, садити квіти, порати городи і, взагалі, вже багато часу проводити на вулиці.
Перша половина тижня сприятиме весняному трудовому ентузіазму - дуже) Сухо і тепло.
А ось 13-14 квітня атмосферний фронт принесе на Захід, у центральну частину та на Північ періодичні дощі, які знизять денну температуру повітря від теперішніх +14+22 градусів до +9+14 градусів.
Візьміть це до уваги для кращого планування тижня, гардеробних щоденних рішень, миття вікон, робіт на відкритому повітрі, для вибору кращого дня садити і прибирати. 
Кияни! Завтра - сонячно і +20 градусів. 
Метеоінформація про дощовий фронт та похолодання потребуватиме уточнення. До наступного прогнозу.
А я пішла далі їсти паску...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up