У суботу – дощ і пориви вітру. У неділю – нарешті антициклон!

У суботу – дощ і пориви вітру. У неділю – нарешті антициклон!

Про погоду на суботу та неділю написала на своїй сторінці у фейсбуку синоптик Наталка Діденко. «Забіжу трохи вперед. У ніч на неділю в західних областях України можливі заморозки на ґрунті!» – заінтригувала вона.

А далі розписала, що чекає українців по днях:
«Субота. Періодичні дощі, можливі грози. Сильний північно-західний вітер часом із штормовими поривами до 15-20 м/с.

На Заході, Півночі та в Центрі похолодання до +9+13 градусів, хай йому грець. На Півдні, у Дніпропетровській області та на Сході +14+19 градусів, на Луганщині до +22 градусів. Словом, погода ще та для синоптиків та наших голів))

Неділя. Нарешті - антициклон! Отже, практично повсюди в Україні світитиме сонце, хіба на крайньому сході затримається трохи дощу. Загалом, 9-го травня, температурна картинка вирівняється, очікується вдень в Україні +13+18, на Закарпатті до +20+22 градусів. Нормально)
Але ще раз нагадую, що ніч на неділю буде холодною, +3+8 градусів. А на Заході навіть можливі заморозки на ґрунті!

У неділю небо прояснить, світитиме сонечко, вітер вдень стихне, буде сухо, стовпчики термометрів піднімуться до +13+15 градусів.

Отже, в суботу одягайтеся тепліше, візьміть у торбу парасолю, а в неділю парасолю можете викласти, а взяти значно легші сонцезахисні окуляри.
Ця неділя розпочинає поминальні дні в Україні - давайте остаточно забувати про штучні квіти, які шкодять і природі, й людині. Адже ми б не принесли нашим рідним, якби вони були зараз коло нас, цей мертвий пластик, щоб привітати їх.
Ми б подарували їм справжні, чудові, живі квіти, які зараз так розкішно прикрашають наше весняне життя.» – закінчила свій допис Наталка Діденко.

До речі, ми розпитали козятинських священників, що вони думають про звичку людей носити на цвинтар штучні квіти. Можете про це почитати у матеріалі Нині на кладовищі штучних квітів майже немає. Що буде після Провід – побачимо

Повернімося до погоди. Ось яку синоптики прогнозують у Козятині на сьогодні


А це прогноз на неділю

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up