Депутати повинні довіряти людям

Депутати повинні довіряти людям

Народні депутати не повинні ховатися від народу, а вільно спілкуватися з ним. Адже тільки мораль, відкритість та чесність до людей може змінити стару систему влади. Таку думку висловив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко

— Мій телефон не змінюється ще з 2000 року, коли я купив собі перший мобільний, — каже він. — І ким би я не працював – чи то міністром, чи депутатом, ще кимось, кожен міг потелефонувати до мене особисто. Тобто, відкритими у спілкуванні й чесними з людьми все ж можна бути. По всій піраміді нашої партії ми вимагаємо такого ж підходу.

Так само, нагадує політик, коли він йшов на президентські вибори, то вся країна знала його мобільний телефон:

— Я записав свій мобільний прямо у виборчу програму. Можу сказати, що і дотепер мені телефонують. Звісно, деякі люди, які працювали зі мною за таким же принципом, вже по декілька разів позмінювали номери мобільних, намагаючись від когось сховатися. Поряд з цим, я знаю, що мій телефон прослуховується, але хай собі слухають.

Відео дня

 

Лідер «Громадянської позиції» переконаний, що народні депутати не повинні ховатися від народу. Адже тільки мораль, відкритість та чесність до людей може змінити стару систему. За його словами, у чинному парламенті є приблизно тільки 40 народних депутатів, яких варто залишити і у наступному парламенті за їхні ділові й моральні якості.

— Усі решта – це просто баласт, який не працює, а тільки вирішує свої бізнес-питання, — підсумував Анатолій Гриценко.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up