“Громадянська позиція” вимагає ухвалення нових законів

“Громадянська позиція” вимагає ухвалення нових законів

Вкотре політична партія "Громадянська позиція" взяла участь в мітингу біля стін парламенту, результатом якого стала підписана представниками партії резолюція з вимогою до Президента та Верховної Ради України ухвалити наступні законопроекти:

 

1. Проект Закону про вибори народних депутатів України (№1068-2 від 11.12.2014)

 

2. Проект Закону про спеціальну тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з розслідування справи про усунення Президента України з поста в порядку імпічменту (№2278 від 03.03.2015)

Відео дня

 

3. Проект Закону про внесення змін до Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів та суддів)(№1776 від 16.01.2015)

 

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо недоторканності народних депутатів)(№5487 від 05.12.2016)

 

5. Проект Закону про всеукраїнський референдум (№2145а від 23.06.2015)

 

 

Прийняття вищезазначених законів допоможе кардинально змінити політичне життя в Україні, зняти з порядку денного так звану мажоритарку, як найбільш корумповану складову виборчого процесу, а також припинити монополію олігархічних партій на парламент. Прийняття цих законів підсилить відповідальність Президента, народних депутатів та політичних партій за надані виборцям обіцянки та зобов'язання. Посилиться контроль громадянського суспільства за владою.

 

Маю надію, що наші старання отримають розуміння і підтримку в українському суспільстві.

 

Як кажуть: "вода камінь точить". Тож ми тиснемо на владу, щоб виконувала свої обіцянки!

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up