Призначили помічників-консультантів двом депутатам міської ради

Призначили помічників-консультантів двом депутатам міської ради
Ліворуч - Анастасія Жарська, помічник-консультант Тетяни Римші. Праворуч - Таїсія Радіна, помічник-консультант Артема Ольхом'яка
  • Відповідне розпорядження з’явилося на сайті Козятинської міської ради у розділі «Документи».
  • Кого призначили і чим займаються помічники-консультанти?

Очільниця міста Тетяна Єрмолаєва призначила помічників-консультантів Тетяні Римші, секретарю міськради, а також депутату від «Української стратегії Гройсмана» Артему Ольхом’яку. Це відомо з тексту розпорядження, яке опублікували на сайті міської ради.

Для секретаря ради Тетяни Римші призначили одного помічника. Ним стала Анастасія Жарська, студентка Вінницького національного аграрного університету. На цих виборах балотувалася до міської ради від партії «Українська стратегія Гройсмана».

Натомість депутат Артем Ольхом’як має три помічника-консультанта. Перший — Андрій Віннік. Інформацію про нього ми не знайшли. Другий консультант — залізничниця Тетяна Корнійчук, дружина начальника Управління житлово-комунального господарства Андрія Корнійчука, який, до речі, також балотувався до міської ради від «Української стратегії Гройсмана». Третій консультант — підприємець Таїсія Радіна, депутатка попереднього скликання від партії «Конкретних справ».

Відео дня

Практика призначати помічників-консультантів для депутатів — не нова. Це робили і за каденції Олександра Пузиря, і Олександра Гвелесіані. Відповідне положення, у якому прописані обов’язки, прийняли ще у 2006 році.

Закон «Про статус депутатів місцевих рад» дозволяє обранцю мати до п’яти помічників. Вони працюють на громадських засадах. Тобто, не отримують гроші за свою роботу. Їх призначають за поданням депутатів.

Помічникам-консультантам видають посвідчення. Вони допомагають обранцям здійснювати депутатські повноваження.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anjela Pyrovolikoy

    да уж......а що своїх мозгов не хватає,без помічников ні як????????? жах......ганьба.......
  • Читач59

    нащо нам такі депутати, яким треба ще консультанти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up