Робоча група перевірить законність передачі майна громади

Робоча  група перевірить законність передачі майна громади

Депутати міської ради обурені бездіяльністю міського голови

Враховуючи постійні маніпуляції міської влади з майном громади, бездіяльність Пузиря О. та Буравського Є. щодо виконання рішення сесії, я ініціюю створення громадської робочої групи з питання дотримання вимог законодавства щодо управлінням та користування майном громади, в тому числі і при передачі приміщення столярного цеху КП «Відродження» приватному підприємцю. Запрошую долучитися до роботи всіх небайдужих мешканців міста, людей з юридичною освітою, ветеранів АТО, представників ЗМІ.

Усі засідання громадської робочої групи будуть проводитись публічно. Усі відповіді на запити, звернення та вся отримана інформація буде надаватися в ЗМІ та соціальних мережах.

Відео дня

Долучайтесь!!! Спільно ми вплинемо на владу працювати в законному полі!!!

 

Що спонукало мене ініціювати створення громадської робочої групи

Міський голова Пузир присягався служити громаді міста. Присяга, яку склав Пузир, має такий зміст: « …охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов»язки ». Наразі ним сумлінно порушується дана громаді міста присяга.

Для розуміння мешканцями міста моїх висновків, відновлю послідовність подій.

Усе почалося з засідання земельної комісії, на якій депутат Рожук виказав про підозру, що тротуарна плитка біля торгової точки «Табачок» (належить раднику Матвіюку С.) була покладена за рахунок бюджетних коштів та за вартістю робіт, яка в декілька разів перевищує ринкову.

Через декілька днів, радники Матвіюк С. та Якимова Н. зробили перевірку з питання незаконної діяльності приватного підприємця (наголошуючи про його зв’язок з Рожуком) в приміщенні столярного цеху КП «Відродження». У результаті, радниками було встановлено, про що надруковано в ЗМІ та зроблено офіційну заяву Якимової Н., що даний підприємець незаконно користується майном громади (відсутній договір оренди та сплата орендної плати). Що зникли столярні станки та вкрадено електроенергію у громади міста на суму 30 000 грн.

Кожен свідомий міський голова, який є відповідальний за майно громади, маючи такі факти, звернувся би до правоохоронних органів. Але це свідомий.

Наш же спромігся на те, щоб засудити дії депутата Рожука!!! А далі тиша!!! Нібито нічого не сталось!!!

Але на сесії міської ради 25.11.2016 р. було прийнято рішення, яким рекомендовано земельній комісії (голова Буравський Є.) розглянути питання та підготувати висновки щодо дотримання вимог законодавства при передачі приміщення столярного цеху та Пузирю О. перевірити законність використання даного приміщення (депутат Буравський Є. Ініціював в порушення регламенту повторне голосування про преміювання Пузиря).

До даного часу ні Буравським Є., ні Пузирем О. не виконано рішення сесії та не встановлено законність використання майна громади. Щодо бездіяльності зазначених посадових осіб, мною було направлено депутатське звернення. Натомість, отримала доручення від Пузиря О., виконати рішення сесії за нього та Буравського Є. з оригінальним формулюванням. Увага!!! Мені це доручили як секретарю комісії.

Міський голова Пузир не діє!!! Голова комісії Буравський Є. не діє!!!

З такою логікою Пузиря, можливо, я буду виконувати всі його повноваження?! Але мене дивує компетентність юриста Пузиря, невже він не знає права та обов’язки секретаря комісії.

У зв’язку з цим, в мене є до нього питання: “Ви не знаєте, на Бесарабському ринку до цього часу можна купити диплом з юридичною освітою?”

Таїса РАДІНА, депутат міської ради

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up