Два золота, бронза, участьу міжнародному турнірі

Два золота, бронза, участьу міжнародному турнірі
  • Здобутки. «Леви» гостювали у Вінниці, футболісти «Колоса» Махнівка змагалися в Романівці.
  • З Літина повернулася чемпіонами області серед ОТГ команда Глуховецької громади.
  • Ветерани футболу привезли до нашого міста кубок за перше місце із Ружина. Розповідаємо про спортивні досягнення земляків цього тижня

У Вінниці проходив Міжнародний дитячий турнір із футболу, Utmost Cup. У турнірі брали участь З2 команди з багатьох міст України. Зарубіжні команди на турнір не приїхали через бойові дії в Україні. Честь нашого футбольного краю відстоювали козятинські «Леви». На цьому турнірі дев’ятирічні- десятирічні «левенята» здобули дві великі перемоги. Перша — що команда не обласного центру потрапила на турнір такого рівня. Друга перемога — вони виграли у минулорічного володаря трофею і вище них фінішували в підсумковому протоколі. Наші «Леви» змагалися на полях Палацу дітей та юнацтва три дні і вибороли почесне 10 місце.

Ще один дитячий колектив «Колос» із Махнівки в останній день квітня брав участь у Всеукраїнському турнірі «Юні таланти» вікової групи 2010–2011 років народження в Романівці (Бердичів). Крім «Колоса» в змаганнях брали участь дві команди з Бердичева, «VIva Cup» (Хмельницький), «Академія футболу» (Одеса) та інші. В груповому етапі «Колос» показав такі результати: ДЮСШ «Колос» — СК «Бердичів-2» перемога 1:0, «Колос» — «Дюфк» (Гнівань) бойова нічия 1–1, «Колос» — «Viva Cup» Хмельницький 4:1.

Відео дня

Півфінальна зустріч «Колос» та СК «Бердичів-1» переможця не виявила. Гра завершилася нулями на табло. По пенальті рахунок 3:2 на користь господарів. У грі за третє місце «Колос» зіграв внічию з житомирською командою 1:1, по пенальті «Колос» переміг житомирян з рахунком 2:0 і завоював бронзові нагороди.

Ще минулої суботи в місті Літині відбулися фінальні змагання чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» із футзалу серед чоловічих команд територіальних громад Вінниччини на підтримку Збройних сил України «З Україною в серці, з вірою у ЗСУ!»

У фіналі брали участь команди Ямпільської, Глуховецької, Іллінецької та Шаргородської територіальних громад.

Окрасою фінальної частини чемпіонату стала гра між командами Глуховець та Ямполя. Адже саме у цьому поєдинку вирішувалась доля володаря головного трофею. З різницею в один м’яч перемогу здобули глухівчани.

Переможці та призери турніру отримали медалі та кубок за зайняте місце, а всі гравці турніру отримали комплект спортивної форми, футзальні м’ячі та рюкзаки.

Передбачили організатори чемпіонату призи для кращих у номінаціях.

Кращим бомбардиром було визнано Олександра Козюка (Глухівці). Кращий гравець — Сергій Батиршин (Ямпіль). Кращий воротар — Максим Білаш (Іллінці). 

За підсумком чемпіонату перше місце виборола команда Глуховецької сільської територіальної громади. Друге — у Іллінецької МТГ, Третє — Ямпільська МТГ.

Після повернення переможців турніру додому, ми запитали у лідера атак команди Глуховець Олександра Козюка, яким видався для них фінал чотирьох?

— У фіналі грали сильні команди. Десь може трохи легше було грати з командою Шаргорода. Кожна з команд була достойна фіналу.

— Олександре, вас визнано кращим бомбардиром турніру. Скільки ви забили на цьому турнірі м’ячів?

— Ой, я своїх м’ячів не рахую, для мене головне — командний результат, — сказав Олександр Козюк.

У суботу, 29 квітня, у спортивному комплексі «Ружинський» відбувся турнір між командами ветеранів Козятина, Попільні та Ружина. За регламентом змагань у деяких командах допускалися молоді гравці. Першими зіграли ветерани Ружина та Козятина. З рахунком 1:2 перемогу здобули гості. В наступному матчі ружинці зустрілися з командою Попільні. В цьому матчі сильнішими були господарі майданчика — «Медик» (Ружин). У третій грі команда Козятина з рахунком 2:1 перемогла футболістів Попільні. Як завжди, футболісти-ветерани дуже бережно ставляться до гравців команди суперника. Після фінального свистка гравці дякують своїм візаві за коректну гру на майданчику та дякують воїнам ЗСУ за можливість проведення подібних турнірів.






 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up