Кінцівка матчу була грубою, а суддя втомився виписувати гравцям картки

Кінцівка матчу була грубою, а суддя втомився виписувати гравцям картки
  • В суботу, 5 листопада у Всесвітній День чоловіків на Козятинському стадіоні «Локомотив» проходила гра чоловіків № 1.
  • До місцевого «Локомотива» завітали футболісти ВО ДЮСШ Вінниця.
  • Це була гра 7-го туру чемпіонату Вінницької області з футболу серед аматорів.

Футболісти Вінницької ДЮСШ і наш «Локомотив» до звітного туру були сусідами по турнірній таблиці. «Локомотив» зіграв в четвертому турі зіграв 1:1 з «Променем» і мав одне залікове очко, а Вінницький ДЮСШ розписав безголові мирові з «Горизонтом» Хоньківці та «Локомотивом» з Жмеринки. Після 6-ти турів «Локомотив посідав останню сходинку турнірної таблиці, а їхні суперники перебували на  сходинку вище. Господарі поля виступали в своїй традиційній синьо-малиновій формі, вінничани у білосніжних футболках і трусах.

Початок матчу був за «Локомотивом». Вони до середини тайму більшу частину ігрового часу володіли м’ячем і кращими були в єдиноборствах. З другої половини першого тайму гра вирівнялась навіть в окремих епізодах вінничани добре комбінували в середині поля. До небезпечних моментів справа не доходила тому, що на підступах до карного майданчика захист «Локомотива» грав надійно. Так і завершилась перша сорока п’ятихвилинка з нулями на табло.

Відео дня

Після перерви гра проходила в тому ключі, що й кінцівка першого тайму. Вінничани намагалися комбінувати, а захист «Локомотива» вдало перекривав вільні зони, а після навісів у боротьбу гравці «Локомотива» заволодівали м’ячем і починали свою атаку.

Невідомо, як би ця гра завершилась, якби не обрізка команди господарів в зоні захисту. Гравці ДЮСШ за подарунок не дякували, а розіграли м’яч до вірного і відкрили рахунок

Відновивши гру з центру поля господарі пішли вперед і в одній атаці чуть не зрівняли рахунок. В тому епізоді завершальному ударі по воротах бракувало точності. От тільки запалу гравцям «Локомотива» вистачило на якихось 10 хвилин. Чи то вони втомилися, чи на них вплинув епізод коли гравець «Локомотива» пресингував білосніжного, а той відступаючи в сторону своїх воріт різко розвернувся і прокинув м’яч собі на хід між ногами гравця «Локомотива»

З 26-ї хвилини другого тайму гра втратила видовищність і проходила з елементами не спортивної поведінки на полі. Відверті порушення футбольних правил змушували арбітра зустрічі зупиняти гру і виписувати гравцям гірчичники. Навіть дійшло до того, що гравця «Локомотива» було видалено з поля.

Коли в «Локомотива» стало на одного гравця менше їхня гра трохи оживилась. До загроз воротам гостей не дійшло, але ж грали так, як повинні були грати протягом усього матчу.

Фінальний свисток судді зафіксував перемогу команди у складі якої 14 річні та 17 річні гравці. Ми вітаємо футболістів спортивної школи з першою перемогою в чемпіонаті. Разом з тим дуже прикро, що здобули вони свою першу перемогу у грі на нашому стадіоні Локомотив над нашим «Локомотивом» 

Після гри футболісти Вінницької ДЮСШ стали фотографуватися на фоні нашого красеня стадіону Локомотив. У них дійсно свято, а ми підійшли до шанувальників футболу і попросили їх, щоб вони прокоментували гру. 

— А що тут коментувати, програли 15-річним дітям, — кажуть вони

 А один їз гумористів вболівальницької братії сказав написати, що футболісти «Локомотива» зробили жест доброї волі і піддалися молодим футбольним талантам. 

Гумор сприймаємо, як гумор тільки на душі від цього не легше. Ще недавно ми мали в Козятині футбол, а тепер можемо тільки радіти за 9-х гравців тої команди, які виступають за лідера чемпіонату аматорів. Ще троє гравців «Моноліта» виступають в чемпіонаті України. Ось такий у нас в Козятині був футбол, ось така у нас була команда.

Читайте також:

Золота середина: з 16-ти команд учасниць наші «Леви»посіли 8-му сходинку

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Inga Simon

    ми проект, який безпосередньо об'єднує донорів (ми не обробляємо кошти ) з окремими громадянами України або біженцями з України, які звертаються за фінансовою.

    🇺🇦 допомагаємо Україні
    подати на гроші підтримку за 5 хв
    Тільки для Українців та Українських біженців, щоб почати зараз. перейдіть тут --> https://s.uappl.org/125reco1598

  • Геннадий Ткачук

    Вболівальники перестали ходити на стадіон,рік як міська влада займається футболом …Чим вона не займається все переходить на руїну

keyboard_arrow_up