Кирило Луценко — володар срібної нагороди Кубка України з легкої атлетики

Кирило Луценко — володар срібної нагороди Кубка України з легкої атлетики
  • Минулого тижня У Львові на спортивній базі оновленого стадіону «Скіф» відбувся Кубок України з легкої атлетики.
  • На цих престижних змаганнях виступав вихованець нашої спортивної школи Кирило Луценко.

Він встановив особистий рекорд зі стрибків у висоту, подолавши планку 210 см, та отримав срібну нагороду. Про подробиці змагань нам розповів один із його тренерів Володимир Галицький. 

— На Кубку України у Львові взяли участь близько 250 легкоатлетів. В секторі для стрибків у висоту наш Кирило змагався з 9 спортсменами,  — каже тренер. — Сектор для стрибків комплексно-спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури «Скіф» виявився щасливим для нашого спортсмена. Він на цих змаганнях встановив особистий рекорд, подолавши планку на висоті 2 метри 10 см. Кирило — студент Київського державного університету ім. Коцюбинського. Під керівництвом тренера з легкої атлетики Володимира Журавльова він виступає під знаменами ЗСУ, —  сказав тренер.

Відео дня

Тож виходить, що відтоді, як козятинчанин вступив до ВУЗу, він вихованець тренера Козятинської ДЮСШ Володимира Галицького та вихованець тренера Міністерства оборони Володимира Журавльова. Як зазначає його козятинський наставник, Кирилу є куди рости. У хлопця великий спортивний потенціал.

Читайте також:

Козятинські «Леви» привезли з турніру у столиці бронзові нагороди

На турнірі в Андрушівці в центрі уваги були наші дівчата

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up