"Кубок Легенд" летить в Україну!

"Кубок Легенд" летить в Україну!

Національна збірна України серед ветеранів боролася в минулу суботу та неділю за "Кубок Легенд". За нього змагалися 8 команд, що злетілися в невелике містечко Тампа на півдні США.

Передісторія турніру така. Його організаторами виступили бізнесмен Аарон Грюнфельд і Ігор Скляров, Олімпійський чемпіон 1988 року в Сеулі з футболу, у складі збірної СРСР.

Перша суперечка за "Кубок Легенд" відбувся в листопаді 2016 го року в Чикаго. У п'яти матчах поспіль збірна ветеранів України не знала поразок і на радість численної української діаспори Мічигану стала володарем головного призу.

Щоб ви ближче познайомилися з одним із організаторів цьогорічного турніру, подивіться короткий TV - Сюжет, що розповідає про те, як блискучий радянський футболіст, Ігор Скляров, чемпіон Олімпійських ігор 1988-го року в Сеулі в складі збірної СРСР, два роки тому, пізньої осені, вже як житель Чикаго, прилетів до Нью-Йорка для участі в 13-му Міжнародному футбольному Меморіалі пам'яті В. В. Лобановського, який проходив 28 листопада 2015 го року ...

Відео дня

Цього року організатори вирішили перенести турнір "Кубка Легенд" з півночі США на південь, де чудові футбольні поля з природним трав'яним покриттям. Та й про склад суперників подбали, запросивши більш солідний, ніж у минулому році, склад ветеранів футболу чотирьох країн: України, США, Канади та Колумбії.

Віддамо належне ветеранам українського футболу, гру яких бачать не тільки в багатьох регіонах України, а й на футбольних полях незалежних країн пострадянського простору, а а також в Європі і Північній Америці.

У заявку для участі у другому розіграші "Кубка Легенд" тренери української збірної Анатолій Дем'яненко і Володимир Лозинський включили 19 футболістів:

Воротар: Віталій Рева. Захисники: Владислав Ващук, Володимир Єзерський, В'ячеслав Шевчук, В'ячеслав Свідерський Андрій Донець, Віталій Самойлов;

Півзахисники: Мирон Маркевич, Віталій Косовський, Едуард Цихмейструк, Юрій Максимов, Сергій Назаренко, Олег Шелаєв, Євген Левченко, Богдан Шершун, Едмар;

Нападники: Олег Собуцький, Сергій Нагорняк, Андрій Воробей.

Зрозуміло, футбол був головним дійством суботнього і недільного днів.

М'яч в грі...

Кутовий подає Мирон Маркевич ...

Анатолій Дем'яненко, як то кажуть, весь в грі ...

Заміна ...

Попереду фінал ...

Втім, не футболом єдиним були зайняті ветерани українського футболу у Флориді.

Всі рівні, як на підбір ...

Зліва направо: Віталій Косовський, Владислав Ващук, Едуард Цихмейструк, Анатолій Дем'яненко та Володимир Лозинський.

Уявляєте, з яким приємним відчуттям підходили до підсумкової таблиці українці?! Не будемо докладно описувати гри в групах, півфінали, назвемо лише головний матч - фінал: ветерани національної збірної України проти ФК «Коннекшн Чикаго», рахунок: 6: 1!

І красень - приз "Кубок Легенд" з теплого Тампа у Флориді летить в засніжений Київ ...

... Щоб зігріти серця українців, які вірять у власні сили і справжнє відродження українського футболу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up