Кубок осені завоювали футболісти Самгородоцького інтернату

Кубок осені завоювали футболісти Самгородоцького інтернату
Всі учасники турніру на підтримку ЗСУ Кубок вибороли футболісти школи -інтернату
  • В суботу, 29 жовтня в Самгородку Самгородоцької ОТГ проходив благодійний турнір з міні футболу.
  • Змагання «Кубок Осені» 2022 «З Україною в серці і з вірою у ЗСУ» були організовані на підтримку Збройних сил України.

В турнірі на підтримку Збройним Силам України взяли участь 4 команди Самгородоцької громади. Це ФК «Сокіл» Самгородок, місцевий ФК «Авангард» ФК «Йосипівка» з Йосипівки та футболісти Самгородоцької школи-інтернату. Вони в форматі 4+1 визначали переможця та призерів турніру

Змагання проходили за коловою системою, 2 тайми по 15 хвилин. Така тривалість поєдинків обумовлена була тим, що разом з дорослими спортсменами виступали діти. Відкрили змагання футболісти «Йосипівки» та «Сокола» завершився матч з рахунком 0:2. В наступній грі гравці школи -інтернату перемогли ФК «Авангард» з рахунком 5–1 В грі номер три «Йосипівка» поступилася «Авангарду з рахунком 2:3 В четвертій зустрічі«Сокіл» школа інтернат рахунок матчу 0:1 «Йосипівка» 1:2 поступилася школі інтернату, а «Сокіл» з «Авангардом розписали бойову нічию 5–5 по пенальті з рахунком 2–1 переміг «Авангард».

Відео дня

Назар Хрищенюк хоче бути у всьому схожим на тата

Коли кожна команда зіграла з трьома своїми суперниками стали підводити підсумки. Найкращий результат за набраними очками показали футболісти Школи-інтернату. Вони й стали володарями «КУБКУ ОСЕНІ». Друге місце завоювали футболісти «Авангарду». Кубком за третє місце були нагороджені футболісти «Сокола», а замкнули призову четвірку ФК «Йосипівка.

Крім того, переможцю змагань та призерам були вручені, пам’ятні призи та подяки від Вінницької ТО ВФСТ «Колос».

Організатори змагань передбачили нагороди для кращих гравців благодійного турніру. В команді переможниці це Ілля Буйненко. У ФК «Авангард» — Ігор Григорук, у «Соколо» — Богдан Кісарчук і в команді «Йосипівка» — Ігор Козак.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up