Минулими вихідним грали у волейбол футбол та шахи

Минулими вихідним грали у волейбол футбол та шахи
  • Відкрили спортивні баталії козятинського спорту футболісти ветерани 40+.

Вони у виїзному матчі зустрічалися на засніженому манежі з «Володаркою» із Володарки, що на Київщині. Ця цікава гра завершилась бойовою нічиєю з рахунком 2:2. Слід зазначити, що козятинські футболісти вели по ходу матчу 2:0. В середині першого тайму відкрив рахунок зустрічі Олександр Шевчук. На початку другої 25-и хвилинки Олександр став автором дублю. Коли сніг на манежі втоптали м’яч краще тримався в ногах у господарів манежу. Вони спочатку скоротили відставання в рахунку, а під кінець матчу вони рахунок зрівняли. 

Навіть трохи прикро, що в матчі в якому всю гру домінуєш на майданчику отримуєш нічию. Така вона величність футбол — три очки набирає та команда, яка більше забила голів у ворота. 

По завершення матчу ветеранів наче за традицією гравці обох команд подякували одні одним за коректну гру і повагу до футболістів команди суперника. Після гри ветерани «Моноліта» навіть пожартували, що їхній суперник на полі тільки футбольний вік, а гравці іншої команди — це друзі з якими ми не ділимось м’ячем.

Відео дня

 

В Дубових Махаринцях Самгородоцької сільської територіальної громади, відбувся турнір з волейболу присвячений Дню Соборності України. Взяли в ньому участь волейболісти Глуховець, Зозулинець, Махаринець та Кордишівки. За підсумком змагань команди мають такі результати

  • І - місце Махаринці;
  • ІІ - місце Кордишівка;
  • ІІІ - місце Зозулинці;
  • IV- місце Глухівці.

Всі команди учасниці були нагороджені  кубками та грамотами за зайняте місце

Цього ж дня в Козятинському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся шаховий турнір з нагоди Дня Соборності України.

Порадував прихильників спорту Козятинський «Локомотив». Вони перемогли футболістів манежного футболу «Граніт» з Іваново з рахунком 3:2  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up