Моноліт на четвертому місці. Шкода

Моноліт на четвертому місці. Шкода

Завершився чемпіонат Вінницької області 2017-2018 рр. з футболу у вищій лізі. Команда нашого міста “Моноліт” фінішувала на четвертому місці.

Чи могли футболісти Козятинського клубу виступити краще? Могли б, якщо брати до уваги осінню стадію чемпіонату, де наші спортсмени мали в активі чотири перемоги: одну нічию і в пасиві чотири поразки. І не могли тому, що  не все залежало від футболістів на полі. На весняній стадії чемпіонату команда наших земляків показувала чемпіонську гру. І як тільки козятинський ФК наздогнав за очковим доробком трійку лідерів турніру, їм відразу показали — де їхнє місце. Вінницька бригада суддів опустила козятинський клуб на четверту сходинку. І якби конкурент “Моноліта” ФК  “Агро-Астра” в 13 турі не зіграв в нічию, були б козятинські футболісти лише п’ятими.

В цілому козятинці залишилась на тому ж четвертому місці, що й до зимових канікул. Хіба що монолітовцям дозволили бути на відстані одної перемоги від трійки призерів. Підбиваючи підсумки футбольного сезону, команда нашого міста має такі показники: 8 перемог, одна нічия при п’яти поразках, 25 м’ячів забито, 19 пропущено.

Якщо брати до уваги ігри в 2018 році, то це кращий результат з усіх команд-учасниць.

Відео дня

В останньому турі чемпіонату області “Моноліт” гостював у футболістів з Орлівки Літинського району. Гра завершилась поразкою господарів з рахунком 1:3.

Монолітовець Андрій Хрищенюк відкрив рахунок в зустрічі. Він же в першому таймі подвоїв рахунок. Третій гол у ворота “Орлівки” забив Владислав Давиденко в другій половині зустрічі. Гол престижу господарі провели в останні секунди матчу. За гру рукою футболістом команди гостей був призначений пенальті, який був реалізований.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up