“Моноліт” програв 0:2. Горе-фанатів забрали в поліцію

“Моноліт” програв 0:2. Горе-фанатів забрали в поліцію

Любителі футболу нашого міста 13 травня чекали з нетерпінням. Саме в цей день козятинський “Моноліт” приймав лідера обласної першості ФК ЄМС Поділля. Вінницький клуб багато в чемпіонаті забиває м’ячів та мало пропускає в свої ворота, козятинські спортсмени сильніші в тактичній грі. І не раз перемагали суперника сильнішого за підбором виконавців. Вболівальники надіялися побачити змістовний футбол.

І всі умови для цього були. На стадіоні була група підтримки нашого клубу. І газон футбольного поля організатори матчу підготували майже до ідеального стану. Рахунок 0:2. Та це не програш нашої команди. Це програш футболу в Україні.

Відео дня

Сильніша за класом команда повинна доводити це на футбольному полі, а не користуватися подачками від судді. Не відомо, як би завершилась гра, якби рефері матчу на початку зустрічі не зупинив свистком прорив футболістів нашої команди до воріт суперника. Свисток виявивсь на користь порушника футбольних правил.

Футбол — гра контактна. Але це не хокей, де застосовуються силові прийоми, і не регбі, де можна валити свого противника на землю.

В одному з таких епізодів зазнав пошкодження лідер атак “Моноліта” Сергій Бойков. Для цього знадобилася навіть карета швидкої допомоги, яка добиралась до постраждалого цілих 23 хвилини (!).

Та й після цього епізоду свавілля бригади арбітрів не завершилось. Не дограти до кінця зустрічі мали можливість чотири гравці “Поділля”. Та суддя вперто не хотів давати другу жовту картку. Один із асистентів головного арбітра не відслідковував місце знаходження гравця до передачі м’яча, а слідкував, коли такий сигнал дасть захисник лідера чемпіонату.

Такі епізоди були тільки двічі, але вони наводять на роздуми.

Може й тому на адресу асистента рефері й полетів якійсь предмет. Можна обурюватись побаченим на полі. Та не потрібно забувати, що крім суддів є команда і стадіон. І є санкції федерації, де команду і стадіон можуть покарати за безлад на стадіоні команди господарів.

Горе-фанатів забрали у відділок. Тут поліція спрацювала оперативно, прибувши на стадіон за 4 хвилини. Нашим медикам таку б швидкість. Тільки чому стражів порядку не було на початку матчу? Адже крім групи підтримки “Моноліта”, були фанати вінницького клубу. І не всі там були адекватні. Були особи зі скляними очима, які грозились розбити фотокамеру одному з фотолюбителів.

Наші програли. Та страшного нічого не сталося. Вінничани сильніші. Та при чесному суддівстві з ними можна грати і перемагати цю команду.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up