Новий тріумф команди Козятинського району

Новий тріумф команди Козятинського району

Колектив Глухівецької об’єднаної територіальної громади “АКВ” став офіційним  переможцям відкритого чемпіонату Бердичівщини з футзалу.

Тепер футболісти глухівецької громади будуть грати у вищій лізі обласної першості. Те, що команда АКВ Глухівці була  беззаперечним лідером і переможцем першої ліги, було відомо за декілька турів до завершення чемпіонату. А 25 лютого, коли чемпіонат в сусідній області з футзалу завершився, ми можемо привітати наших земляків з великим успіхом  офіційно.

На турнірі в Бердичеві, крім команди Козятинського району, в чемпіонаті  брали участь спортсмени Бердичівського і Чуднівського районів. Приємно, що команда нашого краю виявилась кращою серед 22-ох колективів, що брали участь у цих змаганнях з чим ми їх і вітаємо.

Не можна не згадати, що на цих змаганнях кращим бомбардиром чемпіонату став наш земляк Олександр Козюк. Він один своїм суперникам наколотив майже стільки  м’ячів, скільки його команда пропустила в свої ворота. Тож Олександр, крім відзнаки як кращий снайпер чемпіонату в першій лізі, отримав грамоту і медаль за перемогу в турнірі.

Відео дня

Привернуло увагу те, що на урочистій церемонії нагородження футболістів були присутні фунеціонери від спорту. У наших чемпіонатах під час привітань спортсменів, як правило, присутні тільки керівники відділів спорту. Зате, якщо змагання проходять в манежі залізничного училища, в усі кадри намагається всунутись його директор, пан Стецюк, який до футболу ніякого відношення не має.

На думку вболівальників, чемпіонат Бердичівщини в цьому році проведений на дуже низькому рівні, хоча організатири кажуть, що футзал в Бердичеві тільки розвивається.  За словами любителів футболу, організатори турніру займалися не тільки проблемами спорту, зокрема футзалом, а й іншими позафутбольними правилами. Існує у вболівальників думка, що футбол в Бердичеві, це футбол для тих, хто ближче до організаторів. Для них і всі привілеї. І грають вони за своїми правилами. І за порушення прописаних статутних футбольних правил нікого зі своїх не покарано.

Кращий воротар, кращий гравець, кращий рефері. Хто їх обирав? Кращим суддею визначають того арбітра, який дозволив грати вилученому гравцю в попередній зустрічі. Кращим воротарем стає не той, хто пропустив в 13 зустрічах 16 м’ячів, а той, хто в одній зустрічі пропускає 8, а за весь турнір 46. Така пільга  дається лише тому, що той голкіпер представляє команду СК Бердичів — команду, наближену до організаторів.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Микола

    Агов, люди добрі, ваша газета з глузду зїхала чи що там з Вами робиться??? Все написане Вами на 90 % не відповідає дійсності. Як автор може писати статтю коли сам жодного разу не був особисто присутнім на жодній грі? Автор, перед тим як писати нісенітниці, полистай інтернет (не один коментар в якому є певна порція негативу), а зробіть змістовний огляд і не показуйте на людях свою профнепридатність і не спроможність реально висвітлювати правду, як вона є. Автор, з ким Ви особисто спілкувалися з учасників??? Та ні з ким…Скільки матчів чемпіонату і першості БР Ви особисто переглянули? Більш ніж впевнений що нуль…. Ви пишете «Не можна не згадати, що на цих змаганнях кращим бомбардиром чемпіонату став наш земляк Олександр Козюк. Він один своїм суперникам наколотив майже стільки м’ячів, скільки його команда пропустила в свої ворота.» Ви хоч бачили Турнірну таблицю і таблицю кращих бомбардирів??? Довожу до Вашого відома, що Олександр забив 29 голів, коли команда пропустила 20….але ж звідки Вам ВЕЛИКОМУ ПРОФЕСІОНАЛУ ПЕРА це відомо. Гарний початок статті та кінець, як завжди у Вашій «шарашкіній газеті»…. Читайте назву «вашого шедевра» - «Новий тріумф команди Козятинського району», причому тут Стецюк??? І як Ви можете судити когось ( організаторів турніру іншої області) коли у нашому районі вже й забули, що таке Чемпіонат Козятинського району по футболу( і по великому футболі в тому числі)??? Не там Ви бачите проблеми, гляньте у себе під носом, а тоді будете когось судити. А проблеми є, ще й дуже багато…..Що Ваша газета, особисто з Вами, зробила для їх вирішення??? Який турнір організувала??? Медіа та преміум спонсором коли виступала??? Та ніколи…ви тільки тим і займаєтесь, що поливаєте людей брудом, які в нелегкі часи для нашої країни, намагаються щось зробити і мають у цьому успіх, про який Ви і не можете мріяти( саме успіхом я вважаю проведення турніру в Бердичеві, з залученням 22 команд, майже 300 гравців, та тисячів уболівальників, з яких один – два вболівальника можуть і бути не задоволенні)

    Образливо читати те що ви пишете, один негатив, там де має бути позитив…. Але ж у Вас стиль такий… Все завжди погано, все неправильно…зробіть що самі, а тоді і розсуждайте про інших….
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up