Перемоги у наших баскетболісток ще попереду

Перемоги у наших баскетболісток ще попереду
  • В п’ятницю 21 квітня у місті Іллінці відбулися обласні зональні змагання з баскетболу серед дівчат 2009 року та молодші
  • . В змаганнях взяли участь 4 команди.
  • Вони за коловою системою визначали дві кращі команди, які пройдуть до наступної стадії обласної першості і 2-і команди, які зійдуть з дистанції в боротьбі за трофей.

Турнір проходив у спортивному залі місцевої ДЮСШ. Групу Іллінецької зони склали баскетболісти дитячо-юнацьких спортивних шкіл Тростянця, Тиврова, Оратова та Козятина.

Першими помірятись силами вийшли баскетболістки територіальних громад Оратова та Козятина. В першій зустрічі турніру у наших землячок не пішла чи то через надмірне хвилювання за результат чи ще з якоїсь причини. Вони поступилися своїм ровесницям з берега річки Тікич з рахунком 4:16 Далі на майданчик вийшли баскетболістки Тиврова і Тростянця. З рахунком 31:12 перемогу святкували тростянчани. В третій і четвертій іграх за волею жереба переможці двох перших ігор зустрічалися з командами, які перші свої матчі програли. Оратівчани без особливих проблем розібралися з баскетболістами ДЮСШ Тиврів. рахунок зустрічі 34: 2 на їх користь, а Козятинські майстри кільця і сітки поступились команді Тростянця з рахунком 12:26.

Відео дня

Після проведених чотирьх ігор визначились команди, які пройшли до наступного етапу, та хто припиняє змагання і їде додому на канікули до наступного спортивного сезону. В двох іграх, що залишилися командам потрібно було визначити, яка команда проходить до наступної стадії змагань з першого місця і яка команда посяде третє місце.

Перемігши баскетболісток Тиврова з рахунком 19:8 третє місце зайняли підопічні тренера Козятинської ДЮСШ Руслана Абрамюка. Наші дівчата реалізували можливості команди тільки в заключній грі та вибули з боротьби за трофей до наступного спортивного сезону, але віримо, що. перемоги наших баскетболісток ще попереду.

Щодо першого місця в групі, то його розіграли команди Оратова та Тростянця. Рахунок зустрічі 10:8 на користь баскетболісток Оратова

1 місце — ДЮСШ (м. Оратів) 2 місце- Тростянець 3 місце- ДЮСШ (м. Козятин) 4 місце- ДЮСШ (м. Тиврів)

Другі зональні змагання відбудуться 06.05.23 року у м. Вінниця. Тільки, на жаль без наших спортсменок

.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up