Розпочався футбольний сезон

Розпочався футбольний сезон

Атакують гості, а забивають господарі

У суботу, 19 серпня, на Козятинському стадіоні “Локомотив” відбулася перша календарна гра у вищій лізі обласної першості. До футболістів Козятинського “Моноліта” завітали гравці ФК “Агро-Астра” з міста Немирів. Гра розпочалася о 16 годині. Термометр у затінку в той час показував +30, на сонці — ще більше.

З самого початку гри ініціативою заволоділи гості. Вони більше контролювали хід гри, частіше були на підборах м’яча. Козятинські спортсмени вдало оборонялись. Та в одному з моментів нападник команди з Немирова мав відкривати рахунок. Але в тому епізоді за наших гравців зіграла штанга. Ще в двох, трьох моментах “монолітівців” виручив воротар. Таким собі “валідольним” для козятинських уболівальників виявився майже весь перший тайм.

Друга половина зустрічі почалась із замін. У команді “Моноліт” на поле вийшли двоє нових виконавці. А гравці “Агро-Астри”, схоже, в першій сорокап’ятихвилинці витратили багато сил. Вони вже не встигали перекривати вільні зони під час атак нашої команди. І на 8 хвилині другого тайму Андрій Веретинський забив  гол у ворота гостей.

Відео дня

Це був перший м’яч за нову команду. До цього Андрій був частим кривдником козятинського клубу. Раніше він грав у “Патріоті” з Кукавки Могилів-Подільського району.

Гості кинулись відіграватися. Та скоріше це виглядало, як навал на ворота, а не продумані якісь командні дії. Під кінець зустрічі нашим футболістам вдалося подвоїти рахунок. Ще раз відзначився Андрій Веретинський. І рахунок став 2:0 на користь господарів. Спортсмени нашого клубу здобули три очки і вийшли в лідери турніру. Відзначати когось — це робота тренера. Та в цьому матчі не можна не відзначити воротаря команди-переможниці. Він узяв три складних для стража воріт м’ячі.  Правду кажуть, воротар який виручає - це половина команди.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up