Щоб визначити переможця, доводилось рахувати забиті і пропущені м’ячі

Щоб визначити переможця, доводилось рахувати забиті і пропущені м’ячі

В перший день літа весь світ відзначає День захисту дітей. В Глухівцях в цей день вирішили підтримати ЗСУ. За ініціативи спортивних шкіл Глуховецької та Махнівської громади та ВФСТ «Колос» відбувся турнір з міні-футболу. Змагалися спортсмени в трьох вікових групах. Організатори змагань передбачили для кожного учасника крім спортивних нагород, призи та солодощі.

«З Україною в серці з вірою в ЗСУ». Так назвали турнір на підтримку ЗСУ учасники дитячого свята. З початку спортивного заходу з вітальним словом до спортсменів звернулись Глуховецький селищний голова Олександр Амонс, заступник голови Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Валерій Швець та головний суддя турніру Євген Козюк. Всі вони в своїх виступах привітали футболістів зі святом і побажали хороших результатів на футбольному майданчину.  

Тренери  дитячих спортивних шкіл ДЮСШ «Промінь» (Глухівці) Олександр Козюк, . ДЮСШ «Колос» (Махнівка) Микола Бабюк та ДЮФК «Леви» Руслан Гуменюк перевіряли майстерність своїх підопічних у трьох вікових групах.

Відео дня

 За підсумками проведених матчів, у наймолодшій віковій категорії 2012-2013 років народження перемогу здобули вихованці Руслана Гуменюка ДЮФК  «Леви». Друге місце у ровесників з «Колоса». Бронзовими призерами в цій віковій категорії стали футболісти ДЮСШ «Промінь».

В категорії 11-річних-12-річних футболістів команди фінішували в такій же послідовності.

У старшій групі «Леви» — перші, другі —футболісти «Променя», треті — спортсмени «Колоса».

 

 

По завершенні турніру ми поспілкувалися з тренером «Колоса» Миколою Бабюком. Досвідчений футбольний фахівець відзначив, що турнір був організований на високому професійному рівні. Відзначив великий вклад в проведенні турніру голову Глуховецької громади Олександра Амонса, заступника голови Вінницької територіальної організації «Колос» Валерія Швеця, тренера Сергія Коваля та спеціаліста відділу молоді та спорту Глуховецької селищної ради Катерину Райську. За їхнього сприяння кожному учаснику змагань крім спортивних призів були індивідуальні подарунки та солодощі. Задоволені діти-футболісти, задоволені батьки спортсменів.    

Що до самої гри, то всі матчі проходили в цікавій боротьбі з однаковими шансами на успіх. Ігри були бойовими, щоб визначити переможця вікової групи доводилось організаторам турніру рахувати забиті і пропущені м’ячі. 

— Хочу відзначити нашу найстаршу групу. Ми хоч зайняли там третє місце, але за цю команду виступають половина команди перспективні дівчата, — сказав тренер

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up