Третій тур чемпіонату ветеранів пройшов у рівній боротьбі і не всім посміхнулася удача

Третій тур чемпіонату ветеранів пройшов у рівній боротьбі і не всім посміхнулася удача
  • У Попільні, Пулинах та Путиловичах пройшов ІІІ тур чемпіонату Житомирської області
  • серед ветеранів 40+ і старші. В Попільні лідер першості команда «Новоселиця» приймала «Граніт» (Черняхів).
  • Каменярі настільки дисципліновано зіграли проти лідера чемпіонату, що створили сенсацію.

Адже за підбором виконавців команді «Новоселиця» можуть заздрити багато команд чемпіонату. У підсумку 1:2 на користь «Граніту».

В Путиловичах зустрічалися фаворити обласної першості: «Колоси» Путиловичів та Радогощі. В Путиловичах також було забито 3 м’ячі і рахунок зустріч 2:1 на користь господарів.

Наші земляки проводили гру третього туру на виїзді. Суперником ветеранів «Моноліта» була команда селища міського типу Пулини «Ветеран». Матч завершився мінімальною перемогою господарів з рахунком 1:0.

Відео дня

Ветерани ФК «Ярунь» гру третього туру пропустили.

У четвертому турі чемпіонату Житомирської області серед ветеранів ФК «Моноліт» буде 4 червня приймати на стадіоні «Локомотив» ще одного фаворита змагань — грізний «Колос» (Путиловичі).

Крім футболу минулої неділі в КЗ КДЮСШ відбулися змагання з художньої гімнастики, присвячені до Міжнародного Дня захисту дітей.

У цих змаганнях взяли участь гімнастки підготовчої групи м. Козятина та дівчатка з м. Вінниці (МДЮСШ №1, клуб «Нокаут», клуб «Гармонія», клуб «Gold Star»). На змаганнях з показовими вправами виступали спортсменки КЗ КДЮСШ  (за програмою майстрів спорту – Аліна Бездушна, кандидатів у майстри спорту Валерія Гливук і за 1 розрядом Олександра Настюк.

 .

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up