«Це що у вас в Козятині найсильніша команда?»: Друге коло наш «Локомотив» почав з поразки

«Це що у вас в Козятині найсильніша команда?»: Друге коло наш «Локомотив» почав з поразки

В неділю, 24 жовтня на стадіоні Локомотив відбулася футбольна зустріч між гравцями Козятинського «Локомотива» та ФК «Рось» з Погребище. Це була перша гра чемпіонату Вінницької області у Першій лізі. Як зіграли помаранчеві з господарями майданчика у нашій розповіді.

Гру з центра поля розпочали козятинські футболісти та невдовзі вони втратили м’яч Тим же відповіли гості і хвилин 20 першого тайму гра проходила між карними майданчиками обох команд. Першими мали нагоду відкрити рахунок футболісти “Локомотива”. Завершальний удар по воротах “Росі” у нападника “Локомотива” не вийшов і шкіряна кулька ледве докотилася до рук голкіпера помаранчевих. І все ж господарі поля повели в рахунку і рахунок 1: 0 протримався майже до кінця першого тайму. Коли не багаточисленні любителі футболу за декілька хвилин до свистка на перерву стали прогнозувати, що в другому таймі граючи проти вітру погрибищанцям не вдасться зрівняти рахунок та на останніх хвилинах першої половини зустрічі гравці “Локомотива” отримали гол у роздягальню. 

В другому таймі маючи у своєму складі диспетчера команди який пройшов футбольну школу вищої ліги чемпіонату України команда гостей була кращою на полі. І дарма кажуть, що один у полі не воїн. Дев’ятка помаранчевих в першому випадку розпочав атаку після якої рахунок в матчі став 2:1 на користь гостей, а в середині другого тайму сам розігнав атаку яку й завершив. 

Відео дня

При рахунку 1:3 гра знов вирівнялася. Гравці “Локомотива” прагнули скоротити відставання в рахунку тільки атакуючі дії в команді міста залізничників забракло гравців, які могли підсилити наступальні дії команди.

Гості ще раз поцілили в поперечину воріт гравців “Локомотива” і довели матч до перемоги.

Футбол — це лише гра в якій одна команда виграє чи грає внічию. Ми не можемо  вимагати від “Локомотива” покращання гри тому, що вони грають на рівні якого досягли. Щоб перемагати і прославляти Козятин на спортивному олімпі треба залучати до команди не місцевих футболістів. І бере за живе, коли лінійний арбітр за декілька хвилин до завершення гри співчуваючи запитує козятинських вболівальників

— Це що у вас в Козятині найсильніша команда? 

— Виходить так, — відповідає вболівальник Юрій. 

А треба щоб відповідав про справи футбольні козятинським гостям не любитель футболу Юрій, а ті хто розвалив у Козятині футбол.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач23

    Який футбол( ви подивіться в якому стані спортмайданчики і спортзали(

    Богдан Хуторной reply Читач23

    Глянути на бідний басейн, який ось ось розсипиться , жодного нормального спортивного залу немає в так названому « місті « в 21 столітті! Зато в атб алкоголь дешевий 😂

keyboard_arrow_up