У Глухівцях пройшов турнір пам’яті тренера Миколи Волоса

У Глухівцях пройшов турнір пам’яті тренера Миколи Волоса

В спортивному залі школи Глуховець втретє провели турнір з тенісу, присвячений в пам’яті вчителя та наставника цього учбового закладу Миколі Васильовичу Волосу. Цей вже традиційний турнір мав відбутися ще 9 січня. Але через запроваджений локдаун його перенесли на початок лютого.

В змаганнях взяли участь як професійні тенісисти, так і любителі. Спочатку всі учасники були розподілені по групах, в яких тенісисти змагалися, щоб пройти через турнірне сито до «Великого фіналу». Шістнадцять кращих крім боротьби за перемогу, визначали рейтинг тенісиста.

Спортсмени, які не потрапили до фіналу «А», розіграли нагороди та призи в фіналі «В» або як його директорат змагань назвав «Малий фінал». Третю групу фіналістів забронювали за собою представниці слабкої статі. 

Відео дня

Щоб турнір був ще більш цікавим і захоплюючим, організатори створили призовий фонд турніру. Спочатку призовий фонд складав 6 тисяч гривень, потім організатори змагань знайшли резерви і збільшили преміальний фонд до 7 тисяч 100 гривень.

Переможцю «Великого» фіналу перепало 1200 гривень. Ним став гість з Бердичева Олександр Броницький. Другий і третій призери також бердичівчани Вадим Іщук та Назар Семененко. У них, крім нагород за ІІ та ІІІ місце, фінансова винагорода відповідно 750 та  450 гривень.

У «Малому фіналі» І місце і 650 гривень у Василя Іваніка з Могилів-Подільського. Друге місце і 450 гривень призового фонду у Володимира Дрижука з Прушинки Козятинської ОТГ. Третє місце і  350 гривень у Богдана Загорулько з Козятина.

У жіночо-дівочому фіналі перемогу здобула вінничанка Олена Кузнець. У неї крім золотої медалі 700 гривень призових. Срібним призером з винагородою 500 гривень стала наша Світлана Сімачова. ІІІ місце і 350 гривень також у нашої землячки представниці організації інваспорту «Повір у себе» Інни Гречаної.

В номінації «Молодий гравець» суддівська колегія визначили сигнальця Миколу Поліщука. У номінації «Перспективна дівчина» кращою визнано вихованку тренера Володимира Шульги Інну Гречану — 300 гривень У номінації «Кращий результат місцевого учасника» Євген Ленчук –  500 гривень.

Слід зазначити, що турнір пам’яті Миколи Волоса-2021 проходив без глядачів. Тому директорат змагань вирішив назву номінації «Приз глядацьких симпатій» змінити на «Приз суддівських симпатій». Її лауреатом і власником премії 600 гривень став кандидат в майстри спорту Іван Поберій (Козятинська ОТГ). Усі учасники були відзначені подяками, а всі призери крім медалей, грамот, грошових винагород були нагороджені кубками.

Читайте також:
Наша землячка Єлизавета Чорна — срібний призер чемпіонату України
У Самгородку грали у хокей на льоду. Хто переміг?
Ветерани «Моноліта» стали переможцями «Різдвяного марафону» 40+
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up