Ветерани спорту ще не вичерпали свій потенціал. Козятинчанки показали високі результати

Ветерани спорту ще не вичерпали свій потенціал. Козятинчанки показали високі результати

10-11 липня року у місті Дніпрі відбулися ІХ літні Всеукраїнські ігри ветеранів з легкої атлетики. Це був турнір ветеранів спорту пам’яті М.М.Баки. В Дніпро з’їхались посланці 24-х областей. 

Збірна ветеранів Вінницької області виступала в другій групі і зайняла в ній перше місце. У загальнокомандному заліку команда Вінниччини посіла — п’яте місце. Серед 19 вінничан, які взяли участь у змаганнях були козятинчанки Любов Панчоха та Ольга Клірішенко. До речі, наші землячки складали половину жіночої команди, адже у складі збірної Вінницької області було 15 чоловіків та 4 представниці прекрасної статі.

На дистанції 100 метрів Любов.Панчоха з результатом 18.22 с. зайняла друге місце у своїй віковій категорії, а її подруга по команді і в житті Ольга Клірішенко з результатом 17.41 с. зайняла третє місце у своїй категорії. 

Окрасою цих змагань був представник Вінниччини Генріх Звєров. Він в свої 93 роки штовхнув ядро на 7 метрів і 3 см.

Відео дня

Минулими вихідними 17 — 18 липня 2021 року наша землячка стартувала у парку ім Горького. Там відбувся Чемпіонат України з бігу на 48/24/12 годин, а також забіги самоперевершення на 6 і 3 години Любов Панчоха взяла участь у тригодинному забігу і фінішувала з третім результатом. Вона за 2 години 52 хвилини подолала дистанцію у 17 кілометрів 640 метрів, тобто за неповних 3 години, вона 16 разів пробігла навколо парку Горького, коло якого 1 тисяча 125 метрів. Пані Люба могла виступати в бігу на 48/24/12 годинному бігу, тільки цього разу для неї не знайшлося напарниці. Такі марафони спортсмени біжать з напарником під одним номером по черзі і пробігають за 48 годин більше 130 кілометрів

Читайте також:

На старт, увага, руш: Вінницькому Напівмарафону 2021 бути! Що варто знати учасникам
Ветерани «Моноліта» впевнено перемогли команду з Баранівки (РЕПОРТАЖ)
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artur Edu

    Отримали папірці та напій!! Соромно за організаторів

keyboard_arrow_up