Вітаємо! 42 переможці-каратисти!

Вітаємо! 42 переможці-каратисти!

У будинку культури 15 липня змагалися спортсмени Кіокушинкай карате у вікових групах та у вагових категоріях в розділі ”Куміте”.

Відео дня

 

 

У групі віком 6-7 років, вага яких 20-25 кг, переміг Максим Ковальчук, Єгор Шклярський був другим. Третє місце посів Андрій Коломієць. У категорії 25-30 кг цієї ж вікової групи місця розподілились так: Артем Безкостий — перший. Другим був Адам Шарлай, треті місця у Івана Бірюкова та Тимофія Кацана.

У категорії 30-40 кг перше місце у Богдана Замкового, друге завоював Тимофій Кирилишин. Третім був Артем Дибський.

У віковій групі 8-9 років у вазі 20-25 кг переміг Олег Маслюк, срібло у Іллі Дамаскіна, бронзова медаль у Марка Гнатовського.

У ваговій категорії 25-30 кг золото в Олександра Цаплюка, друге місце виборов Іван Апецько, а трете місце розділили між собою Назар Волошин та Тарас Павловський.

У ваговій групі 30-35 кг тільки два призери Іван Сиваківський перший, другим був Єгор Лилак.

Серед юнаків 10-11 років у ваговій категорії 30-35 кг на найвищу сходинку п’єдесталу пошани піднявся Євген Соловйов. На сходинку нижче стояв Дмитро Наумець.

У категорії 35- 40 кг Микита Ярош перший, Іван Сушко другий, Степан Головня — третій.

У категорії понад 50 кг кращим спортсменом був Данило Качківський,  Андрій Яцик поступився супернику тільки в фіналі.

У каратистів 12-13 років, вага яких не перевищує 30 кг, переміг Ярослав Джемесюк, друге місце в Іллі Кармазіна. У категорії 30-40 кг переможцем був Микола Висоцький. Він отримав золоту нагороду. У Олександра Шевчука срібна медаль.

У категорії 45-55 кг золото виборов Дмитро Шутов. Дмитро Мельник був другим, у нього срібло.

У віковій групі 6-7 років серед дівчат, вага яких не перевищує 35 кг, перемогла Марія Сокольвак. Каріна Нестеренко була другою, а на третій сходинці розмістилися дві спортсменки. Це Настя Тарасюк і Тетяна Васько. Серед каратисток 8-9 років тріумфувала Марія Ковальчук, у неї золота медаль, в Тетяни Кручківської срібло.

У віковій групі 12-13 років переможницею стала Олена Данчук. Іванна Кідалова була другою, а Даша Шевчук посіла третє місце в цій дисципліні.

Вітаємо переможців!!!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up