Як український футбол пішов на канікули

Як український футбол пішов на канікули

Якщо футболісти Козятинського “Моноліту” вже на відпочинку, то в прем’єр-лізі української першості канікули настали тільки 12 грудня.

Саме в цей день пройшов центральний матч другого кола і чемпіонату в цілому. Зустрічалися гранди українського футболу спортсмени Київського “Динамо” та Донецького “Шахтаря.” Гра закінчилася   поразкою динамівців з рахунком 3:4.

Любителі футболу добре знають стан справ у кожній з команд. Знали, що укомплектованому Донецькому клубу протистоятиме розібране “Динамо” та надіялись, що київські футболісти своєю самовіддачею перевершать самі себе. І за підсумками першого тайму вболівальники були праві. ”Динамо” повністю переграло своїх суперників у першій сорокап’ятихвилинці. І рахунок 2:1 був закономірним.

Я не знаю, як могла закінчитися гра в цілому та Донецький клуб має не тільки класних виконавців. Вистачає у гірників і провокаторів. Застосовуючи тактику дрібного фолу на всіх ділянках поля, гравці “Шахтаря” змушують суперника до силового протистояння. І таке протистояння, як правило, закінчується для “Динамо” вилученням гравців.

Відео дня

Так, відмінно розпочавши, кияни догравали вдев’ятьох. І буде так завжди, доки динамівці не усвідомлять, що відповідати супернику можна тим же, тільки рук не розпускати.

Випадок, в який потрапив динамівець Моралес тому підтверження. Провокацію розпочав Олександр Кучер з “Шахтаря”. Перший не втримався і відповів не за правилами. Може суддя в цьому випадку “зліберальничав”? Та Інші провокатори Даріо Срна та Ярослав Ракіцький почергово виринали перед київським бразильцем і досягли бажаного.

Отож, суперник — в меншості. З подавленим “Динамо”морально грати легше. Кияни програли. Але у відпустку вони можуть йти з піднятою головою. У цій грі вони показали красивий футбол, тільки удача в цей день від них відвернулася.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 «У парку дуже часто відпочиває молодь, тому це як полотно» photo_camera 17:56 На храмовому святі владика молився, розповів цікавих історій і жартував. 17:40 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 17:17 Діти, які повернулися до сімей, отримали допомогу та знання про кібербулінг photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для чоловіків, які ухилятимуться від мобілізації 15:55 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 13:41 На Козятинщині висадять дві трояндові Алеї Слави 12:32 Як уникнути віялових відключень світла? Поради козятинчанам 10:36 Міністерство у справах ветеранів України запускає «Єдину ветеранську лінію» 10:32 Україна вчора відбила чергову атаку росіян: 95 бойових зіткнень та 10 збитих Shahed 09:22 Цей день в історії, 10 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up