Як ветерани Козятина та Погребищ боролися за перемогу на обледенілому полі

Як ветерани Козятина та Погребищ боролися за перемогу на обледенілому полі

Минулої суботи на штучному манежі стадіону «Локомотив» відбулася календарна гра 3-го туру чемпіонату ветеранів з футболу 40+. До гравців «Моноліта» завітали в гості ветерани футболу Погребищ. Як пройшла гра рівних за класом суперників у нашій розповіді.

Щодо гри, то проходила вона на пів обледенілому покрові. Коли стало відомо, що відбудеться суботня зустріч працівники стадіону вирішили підготувати штучний газон до гри, тільки за певних обставин видалити лід з гумових доріжок вдалося не скрізь. Справа в тому, що манеж на стадіоні Локомотив відкритий цілодобово. Група юнаків після останнього снігопаду грали у манежі в футбол на одні ворота. Вони так ущільнили сніг, що він після відлиги став льодом.

Спробували виправити становище перед грою гравці обох команд та працівники стадіону, але згадавши, що гра номер один у світі відбувається при любих погодних умовах припинили кропітку роботу і команди розпочали гру.

Відео дня

Гол у ворота господарів

На початку матчу ігровою ініціативою заволоділи монолітовці. Краще у нах виходила гра без м’яча. За хвилин 10 гості виправили становище і в рівній грі ветерани Погребищ відкрили рахунок в матчі. Могли гості забити вдруге, тільки чудеса воротарської майстерності творив страж воріт «Моноліта»

Кінцівку першого тайму краще провели господарі. А їхня перевага втілилась в забиті м’ячі Дмитра Шутова та Павла Луцюка. При рахунку 2:1 команди пішли на відпочинок.

►Команда Погребище

Другу половину зустрічі краще розпочали ветерани Погребищ. Декілька їхніх затяжних атак принесли успіх і рахунок в матчі став 2:2. Монолітовці відповіли красивим ударом Олександра Шевчука. З того моменту м’ячі влітали тільки у ворота гостей.Той же Олександр Шевчук, Дмитро Шутов та Павло Луцюк зробили рахунок в матчі 6:2.

Вирішивши, що гру зроблено монолітовці вирішили зробити зміни в лінях. Польовий гравець став у ворота, а воротар одяг манішку гравця в полі. Все б нічого тільки зробили монолітовці таку рокировку з порушенням футбольних правил. Один із арбітрів матчу Віктор Обущак зафіксував порушення правил. І хоч удар зі штрафного командою гостей був заблокований, дисципліна в лініях господарів поля була порушена. Цим скористалися гості і під завісу матчу скоротили відставання в рахунку забивши 2 м’ячі

Фінальний свисток зафіксував перемогу ветеранів «Моноліту» з рахунком 6:4. З тої миті непримиримі суперники на футбольному полі вітали команду суперників за хорошу гру. Те, що на такому важкому для гри полі обійшлося без травм, заслуга самих футболістів до здоров’я гравців команди суперника.

►Ветерани «Моноліту» після матчу

Після гри обидві команди на повагу одні до одних сфотографувалися разом, потім кожна команда фотографувалася окремо. Самі гравці відзначили коректну гру і дружню атмосферу гравців за манежем. Саме такий футбол приносить гравцям позитивні емоції

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up