Юні козятинчани стали срібними призерами

Юні козятинчани стали срібними призерами

На козятинському стадіоні “Локомотив” минулої п’ятниці відбулися фінальні змагання обласної ліги серед школярів.

До нашого міста мали приїхати всі чотири переможці зональних груп. Та з об’єктивних причин не прибула команда Ямполя. Тож гостями були шкільні команди міст Хмільника та Гайсина. Вони разом з господарями поля за круговою системою визначали кращу шкільну команду області.

Спочатку на поле вийшли юні футболісти Козятина та Хмільника. У рівній боротьбі перемогу здобули гості з рахунком 0:1. Після цієї зустрічі відбулася церемонія відкриття турніру.  Після чого на футбольне поле вийшли команди Козятина та Гайсина. У цій зустрічі переконливу перемогу здобули наші земляки. Вони обіграли своїх суперників з рахунком 3:0. Слід відзначити, що команду Козятина на цих змаганнях представляли спортсмени школи-ліцею.

У заключній грі турніру зустрілися спортивні колективи Хмільника та Гайсина. У перерві цього поєдинку коментатор ввімкнув по стадіону російську вокальну групу. Присутні на стадіоні були обурені такою поведінкою спортивного пенсіонера, адже звучала пісня з нецензурною лайкою.

Відео дня

Завершилась зустріч між командами Хмільника та Гайсина з рахунком 2:0 на користь Хмільника.

Таким чином команда Хмільника стала чемпіоном обласної шкільної ліги. Козятинські спортсмени стали срібними призерами. А замкнули призову трійку футболісти з Гайсина.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up