З Всеукраїнського турніру в Бердичеві Козятинські «Леви» привезли золоті нагороди

З Всеукраїнського турніру в Бердичеві Козятинські «Леви» привезли золоті нагороди
  • В суботу, 11 березня в Бердичеві проходив IV Всеукраїнський футбольний турнір «Юні таланти». В змаганнях брали участь дитячі команди 2010–2011 р.н.
  • Серед учасників змагань були наші «Леви». Розповідаємо як зіграли наші земляки

Змагання проходили на спортивній базі «Спортивного клубу Бердичів» в селі Романівка. Дев’ять команд учасниць в форматі 8+1 були розділені волею жереба на три крупи. Групу «А» склали господарі турніру «СК Бердичів» ДЮСШ Чуднів, та ФК Андрушки. До групи «В» увійшли ДЮСШ Новогуйвинськ, ДЮСШ Попільня, та ДЮСШ Хмільник. У групу «С» потрапили «Фортуна» Андрушівка, ДЮСШ Іршанськ та Козятинські «Леви»

Відкрили змагання команди групи «А» В грі між командами «СК Бердичів та ДЮСШ Чуднів. Була зафіксована нічия. Обидві команди мали однакові шанси на успіх та завершили гру без забитих м’ячів. Тож бойова нічия 0:0. Результативною нічиєю завершилась гра серед учасників групи «В» ДЮСШ Хмільник та ДЮСШ Попільня зіграли 1:1. В першій грі групи «С» Козятинські «Леви» з рахунком 1:0 перемогли «Фортуну» з Андрушівки і знов естафета в змаганнях перейшла до групи «А». Команда Чуднова забила 3-и сухі м’ячі у ворота ФК «Андрушки». Поступилася андрушківці з рахунком 1:2 господарям майданчика «СК Бердичев», команда андрушківських хліборобів ще й господарям змагань з рахунком 1:2.

Групі «В» ДЮСШ Попільня з рахунком 1:0 перемогла ровесників із Новогуйвинська. З таким же рахунком новогуйвинці поступились команді спортивної школи Хмільника. У групі «С» «Леви» з рахунком 1:0 перемогли ДЮСШ Іршанськ. В грі ДЮСШ Іршанськ «Фортуна» Андрушівка перемогу з рахунком 3:0 здобули футболісти спортивної школи.

Відео дня

Після проведених 9-ти ігор переможці груп команди ДЮСШ Чуднова, Хмільника та «Левів» змагалися за 1–3 місце. Команди, які зайняли в групах другі місця ДЮСШ Іршанськ, Попільня та «СК Бердичів» розігрували місця з 4-го по 6-те. І команди, які зайняли в групах треті місця, розіграли між собою 7–9 місце.

В призовій трійці ДЮСШ Хмільник з рахунком 1:0 виграли у ДЮСШ Чуднів та з таким же рахунком поступився Козятинським «Левам». «Леви в свою чергу з рахунком 2:0 виграли у ДЮСШ Чуднів. Отже, вигравши всі свої ігри Козятинські «Леви» стали чемпіонами Всеукраїнського дитячого турніру. Срібним призером стали футболісти ДЮСШ Хмільник, бронзові нагороди отримала команда ДЮСШ Чуднів. Четверте місце — за ДЮСШ Іршанськ. П’яте місце посіли  ДЮСШ Попільня. Нижче своїх можливостей виступили футболісти «СК Бердичів». Їхнє шосте місце можна пояснити лише втомою гравців, адже день тому вони брали участь у третьому Всеукраїнському турнірі.

Сьоме місце за ДЮСШ Новогуйвинськ, восьме — у ФК Андрушки,  дев’яте посіла  Фортуна Андрушівка.

Наставник «Левів» Руслан Гуменюк відзначив всю команду і подякував тренеру Махнівського «Колоса» за співпрацю.

Читайте також:

Переможцем Кубку Козятина з Ping-Pong став Артур Кравчук

Козятинчанки — бронзові призери області з волейболу

Глухівчани стали срібними призерами районного етапу Гімназіади з волейболу

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up