Свято для закоханих пар

Свято для закоханих пар

Відремонтований нарешті будинок культури ожив

В Україні День святого Валентина стали відзначати недавно. Але з кожним роком це свято набирає популярності.

Наші городяни, які 14 лютого прийшли в міський будинок культури, стали свідками захоплюючого дійства. Ще до входу в глядацький зал на одному з столиків були розміщені сердечка з номерами. Це були лотерейні квитки, виручка від гри мала бути направлена  на підтримку тих, хто на сході боронить наш спокій.

Підготувало це свято для молоді міста управління сімейної, дитячої та молодіжної політики.

Відео дня

На сцену запросили чотири хлопців та стільки ж дівчат.

 

Ярослав Давидюк — учень міжрегіонального вищого професійного  училища залізничного транспорту. Футболіст, вокаліст, веселий хлопець без шкідливих звичок.

Юрій Камінний — учень школи №1 ім. Т. Г. Шевченка, музикант, баскетболіст та хлопець, що любить тварин.

Владислав Брезденюк - учень школи № 5, спортсмен з дружелюбним характером.

Олександр Грабовий представляв школу-люцей — оптиміст, активіст, гітарист, завжди в гармонії з природою.

Тетяна Титар — учениця школи №3, спортсменка, медалістка з волейболу, мріє здійснити стрибок з парашутом.

Аліна Бондарук — учениця школи №2, захоплюється літературою, поезією, кулінарією.

Катерина Приступенко — навчається в Козятинскому вищому професійному училищі залізничного транспорту. Народилася на зимове свято Катерини. Займається в танцювальному колективі ”Колорит”.

Юлія Бартюк — учениця школи №6. Любить танцювати, слухати реп. Найбільше любить святкувати Новий рік та день народження. Весела, рухлива і мріє подорожувати світом.

Хлопців і дівчат зустрів міфічний Купідон та за допомогою зірваних в едемському саду плодів поєднав у пари. Дуже казково…

Утворилися наступні пари: №1 Ярослав та Аліна, №2 Олександр та Юлія, №3 Юрій та Катерина, №4 Владислав та Тетяна. За сценарієм, імена дівчат були сховані в червоних яблуках, а хлопців у жовтих. Такі пари — це історія взаємовідносин, у чиїх серцях дозрівають плоди з того міфічного саду.

І в чиїх серцях плоди дозріли найкраще, визначило журі, після проведених чотирьох конкурсів.

Головний приз виборола пара №1 Ярослав та Аліна. Вони стали найромантичнішими. Найактивнішою парою було визнано Олександра та Юлію, під номером 2. Найкреативнішою була пара №3 Юрій та Катерина. І найпозитивнішими стали Владислав та Тетяна (пара №4).

Приз глядацьких симпатій отримали пара №1 та пара №3. Переможці в своїх номінаціях отримали призи за перемогу і подарунки від організаторів Дня святого Валентина. Святкову програму доповнював концерт місцевих зірок. Серед них були Тетяна Фабіцька, Ілона Галінська, Олена Пантелеева, найменший — Віктор Степанюк.


 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up