Якщо ваша дружина робить ці 15 речей, тримайтеся за неї обома руками!

Якщо ваша дружина робить ці 15 речей, тримайтеся за неї обома руками!

Хороша дружина і просто Справжня жінка - подарунок долі. Чи не кожна може похвалитися повним набором жіночих якостей (зараз це рідкість, на жаль). Але, якщо чоловікові зустрілася така, то він повинен обома руками триматися за неї і дякувати Богові, що поруч з ним виявилася Дружина і Жінка з великої літери

1. Вона не виносить сміття з хати
Все хороше і не дуже, що є у вашій родині - надбання вас двох і тільки. Вона ніколи не дозволить собі з'ясовувати стосунки на публіці.

2. Вона довіряє вам
Ця жінка не сумнівається в правоті ваших слів і готова слідувати за вами з закритими очима. Тому що вірить.

3. Вона дає вам право на самотність
Всі ми іноді потребуємо того, щоб побути наодинці з самими собою. Хороша дружина розуміє це і не ображається на чоловіка, коли йому хочеться розібратися в собі без зовнішнього втручання. І до друзів відпустить, і на риболовлю, і просто не стане виїдати мозок.

Відео дня

4. Вона поважає вас
Вона бачить в вас Чоловіка, поважає, цінує його і дає вам це зрозуміти і відчути.

5. Вона ніжна і любляча
Вам не доводиться страждати від нестачі обіймів, фізичних дотиків або поцілунків.

6. Вона знає вас
Вона знає і поважає те, чим ви живете, ваші переконання, інтереси і погляди.

7. Вона чесна
Ви впевнені в тому, що ця жінка каже вам правду і можете довіряти їй як собі.

8. Їй весело з вами
З нею ви можете знайти, чим зайнятися навіть в повсякденній рутині. І це буде радісно для обох.

9. Вона - хороша мати
Мало народити дитину, щоб стати матір'ю. Якщо ви бачите, що вона піклується про дітей, вкладає в них душу, то ви щасливий батько. Насправді.

10. Вона піклується про будинок
Будинок - її вотчина і ваша фортеця. І якщо в ньому затишно, чисто, добре - ні за що не кидайте цей будинок і його господиню!

11. Вона піклується про себе
Чи не ходить в треніках, намагається бути доглянутою і охайною для себе і для вас. Це дорогого коштує ...

12. Вона щаслива
Уміння бути щасливою незважаючи на зовнішні обставини - рідкісний і цінний жіночий дар. Якщо жінка ходить з кислою фізіономією, це називається - некваліфікована жінка.

13. Вона допомагає
У неї немає поділу на "твою" і "мою" роботу, проблеми, фінанси. Все це загальне. По суті, це практичне втілення фрази "і в горі, і в радості". Вона - ваша права рука.

14. Вона сміється над вашими жартами
... Навіть якщо вони зовсім смішні.

15. Вона терпляча
Не дивно, що при сучасному рівні стресу люди абсолютно розучилися тримати себе в руках. І це ще більше підтверджує, що терпляча жінка - подарунок від Бога. Вона вас дійсно любить, раз вміє погасити пориви своєї натури.

Не буває дружин ідеальних - це міф. Але є дружини хороші. Таких дружин потрібно цінувати більш за золото і всіляко оберігати!

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Описана у цій статті жінка - це не жива людина, а робот якийсь.  Одразу згадується фільм "Степфордські дружини".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up