6-річний хлопчик у Нью-Йорку отримав опіки внаслідок вибуху Samsung Galaxy Note 7

6-річний хлопчик у Нью-Йорку отримав опіки внаслідок вибуху Samsung Galaxy Note 7

Власників смартфонів Samsung Galaxy Note 7  неодноразово попереджували про те, що апарат має властивість вибухати Незважаючи на неодноразові попередження, багато хто продовжує користуватись південнокорейським смартфоном   Samsung Galaxy Note 7. В результаті це обертається згорівшими будинками, автомобілями і , навіть, травмами людей.

 

Новою жертвою став 6-річний хлопчик із Брукліна. Минулими вихідними він дивився відео на смартфоні і тримав його в руках, як той раптово вибухнув. З численним опіками дитина була доставлена у найближчий відділ швидкої допомоги. Опіки виявились не складними і його вже виписали із лікарні. Але тепер дитина боїться знаходитись поруч із мобільним телефоном.

Трохи раніше  Samsung  закликала користувачів своєї нової флагманської серії вимкнути смартфони і обміняти їх в сервісному центрі. Компанія об'явила про припинення продажу Galaxy Note 7 і намагалася відізвати раніше продані смартфони. через пряму загрозу самозапалу та вибуху акумулятора.

Відео дня

Ще в кінці серпня в Samsung  повідомили про те, що " постачання Samsung  тимчасово припинені через проведення додаткових перевірок якості продукту". 2 вересня компанія повідомила про припинення продажу Galaxy Note 7. А також про те, що всі продані смартфони цієї моделі будуть замінені на нові "на найближчому тижні".Рішення було прийнято після того, коли поступила інформація про вибух та самозаймання 35-ти смартфонів під час зарядки.

Внутрішнє розслідування показало, що проблема пов'язана з акумаляторм, встановленим на смартфоні.

До моменту припинення продажу, Samsung  реалізувала близько 2,5 млн. смартфонів. За оцінкою експертів, через негативні відгуки клієнтів компанія втратила 1 млрд. доларів. " Завдані збитки репутації можуть виявитися значно більшими, ніж короткотермінові фінансові втрати", — заявив професор національного університету Сингапуру Чан Сен Чин.

Між тим, як стверджують джерела в індустрії, 30 вересня Samsung розпочне процедуру дистанційного вимкнення  Galaxy Note 7..

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up