Де у Козятині можна купити медичні маски?

Де у Козятині можна купити медичні маски?
  • Медики радять носити медичні маски, якщо ви маєте респіраторні симптоми (нежить, кашель, чхання), а також якщо збираєтеся у місця великого скупчення людей.
  • Ми дізнавалися, чи є маски в аптеках міста і де ще їх можна придбати.

Щоб перевірити, чи є маски у наших аптеках, ми скористалися сайтом tabletki.ua. Там можна дізнатися інформацію про лікарські товари, що є в наявності, а також їх ціну. На жаль, сайт не знайшов жодної аптеки у Козятині, де є у продажу медичні маски.

Водночас одне з приватних швейних ательє у місті пошило маски. Інформацію про це вони поширили на своїй сторінці у Фейсбук.

Відео дня

"Новий тренд цієї весни! Маски двошарові зі 100% бавовняної тканини, що дозволяє прати та прасувати при температурі від 100 градусів", - пишуть у ФБ.

За 25 гривень можна придбати таку веселу маску багаторазового використання.

Ми зателефонували до ательє. Там нам повідомили, що маски шиють під замовлення. Посилання на сторінку у Фейсбук тут. Також можна зробити замовлення за номерами телефонів (099) 220-15-02 (Іван, телефонувати з 11 до 17-ої години) і (098) 542-68-98 (телефонувати з 20 до 22-ої години).

- Ми вже їх нашили багато. Зараз вони користуються попитом. Бо ми їх шиємо не лише на Козятин, а й по всій Україні відправляємо, - каже Олена, власниця ательє.

Також деякі козятинчани замовляють багаторазові маски в Інтернеті.

А ще маску можна пошити власноруч.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юрій

    Чому не накладають штраф на Склярова, вчора продавали там по 15 гр. Які були по 1 гр. Агов влада ви є чи як завжди осліпли.
  • Татьяна Романюк

    Да а на Склярова звичайну по 15. Дурдом.

    Иван reply Татьяна Романюк

    Що на Склярова по 15?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up