Хворих на коронавірус цього тижня вдвічі більше

Хворих на коронавірус цього тижня вдвічі більше
  • Якщо минулі тижні ми спостерігали спад захворюваності, то зараз - навпаки.

  • Детальніше про це у нашій хроніці поширення коронавірусу за 10-16 березня.

Як повідомляють у Вінницькому обласному центрі контролю та профілактики хвороб, за минулу добу, себто за 15 березня зареєєстровано 134 підтверджених випадки загалом по області, із них 10 припадає на колишній Козятинський район. Хворіють і діти. За останню добу зареєстрували 16 випадків захворювання серед дітей, із них 2 - на Козятинщині.

Загалом по усіх громадах колишнього Козятинського району за останні сім днів додалося 58 нових хворих. Це вдвічі більше, ніж минулого тижня. Станом на 11 годину ранку середи, 16 березня загальна кількість хворих від початку пандемії становила 7231. Таку інформацію наводить Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Цього тижня маємо ще одну смерть від коронавірусу. Станом на середу, 16 березня загальна кількість летальних випадків від початку пандемії становить 144. Про це інформує Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Відео дня

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України нагадує про необхідність дотримання правил карантину у місцях великого скупчення людей. Не забувайте про:

  • соціальну дистанцію;
  • носіння масок;
  • гігієну рук.

Не торкайтеся руками обличчя. Перед вживаннням їжі мийте руки з милом чи обробляйте антисептиком. У разі кашлю та чхання прикривайте рот і ніс серветкою чи згином ліктя, опісля одразу обробіть руки антисептиком чи вимийте з милом. Запасіться теплим одягом і ковдрами, провітрюйте приміщення щонайменше тричі на день. За можливості щодня робіть вологе прибирання. У разі необхідності звертайтеся за медичною допомогою.\

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up