Кількість хворих на коронавірус знову впала

Кількість хворих на коронавірус знову впала
Фото ілюстративне
  • Цього тижня маємо майже вдвічі менше нових інфікованих.

  • І маємо для вас ще одну хорошу новину, деталі розповідаємо у нашій хроніці поширення коронавірусу на Козятинщині за тиждень (17–23 березня)

Як повідомляють у Вінницькому обласному центрі контролю та профілактики хвороб, за попередню добу, себто за 22 березня усі лабораторії області дослідили 91 зразок, відібраний у пацієнтів з підозрою на COVID-19. У 83 випадках коронавірус підтвердився. Із них на колишній Козятинський район припадає 10. Відтак за минулу добу маємо 10 нових хворих. Дітей серед цих захворілих немає.

За останні сім днів на теренах колишнього Козятинського району додалося 30 нових випадків. Це майже вдвічі менше, ніж минулого тижня. Станом на ранок середи, 23 березня маємо всього 7261 інфікованого від початку пандемії. Таку інформацію наводить Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Маємо для вас і хорошу новину. За цей тиждень ніхто з мешканців колишнього Козятинського району не помер від коронавірусу. Станом на середу, 23 березня загальна кількість летальних випадків — 144 від початку пандемії. Про це інформує Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Відео дня

 

Читайте також:

За рік на коронавірус захворіло більше 5 тисяч людей

Щеплення від коронавірусу можна зробити і зараз

«Козятинська ЦРЛ» відновлює планову госпіталізацію

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Чернодуб

    То є смішно !!!
    І масок непотрібно,і росту захворюваності немає то є лапша ,а ви  досі там щось пишете!?

keyboard_arrow_up