Коронавірус знову набирає обертів

Коронавірус знову набирає обертів
  • Цього тижня були різкі падіння і такі ж різкі підйоми кількості нових інфікованих, у яких виявили COVID-19.

На Вінниччині минулих четверга і п’ятниці спостергіалася тенденція до зростання, у суботу показник знизився майже вдвічі, у неділю знову виріс, у понеділок — різко знизився майже втричі, у вівторок знову підскочив майже втричі, а вже у середу в області додалося майже півтисячі нових хворих на добу.

На теренах колишнього Козятинського району за останні сім днів додалося 82 нових хворих. Якщо попередні тижні спостерігалася тенденція до зменшення кількості хворих, то цього разу картина абсолютно протилежна — приріст нових інфікованих зріс більш ніж удвічі. За даними Козятинського відділу контролю та профілактики хвороб, станом на ранок середи, 12 січня у нас підтвердили 4 961 випадок коронавірусу від початку пандемії.

Цього тижня двоє мешканців колишнього Козятинського району померли від коронавірусу. Загальна кількість летальних випадків від початку пандемії — 132. Такі дані наводить Козятинський відділ контролю та профілактики хвороб.

Відео дня

Чого чекати від коронавірусу у Новому році — поки не відомо. А за весь 2021-ий на коронавірус захворіло 3 746 мешканців колишнього Козятинського району, а 108 людей не впоралися з недугою і померли. Пік захворюваності минулого року припав на квітень і листопад — тоді за місяць вірус підхопила найбільша кількість людей. Найбільші показники смертності також спостерігалися у квітні та листопаді. Влітку, у червні і липні летальних випадків не було.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up