«Все «чисто». Віримо — хвороба більше не повернеться»: Емілії Войтюк закінчили основний протокол лікування

«Все «чисто». Віримо — хвороба більше не повернеться»: Емілії Войтюк закінчили основний протокол лікування
  • Батьки юної козятинчанки Емілії Войтюк повідомили радісну новину. Хвороба, з якої тривалий час боролася їхня донечка відступила.
  • 16 листопада в Емілії зробили контрольне ПЕТ КТ по закінченню основного протоколу лікування, яке показало, що в Емілії все «чисто».
  • Але це ще не кінець боротьби з хворобою — по переду ще цілий рік підтримуючої хіміотерапії та періодичні перевірки. 

У групі Боротьба за життя маленької Емілії Войтюк повідомили радісну новину — закінчили основний протокол лікування (9 блоків хіміотерапії, 2 блоки 5 денної підтримуючої хіміотерапії та 27 курсів радіотерапії)

16 листопада в Емілії зробили контрольне ПЕТ КТ по закінченню основного протоколу лікування, яке показало, що в Емілії все «чисто».

— Але це ще не кінець боротьби з хворобою по переду ще цілий рік підтримуючої хіміотерапії та періодичні перевірки. Ми віримо і сподіваємось, що хвороба не повернеться до нашої дівчинки. Ми маємо для Вас ще деякі новини, які повідомимо Вам згодом. Дякуємо всім Вам за підтримку нашої Емілії від щирого серця! Ви пережили з нами багато та постійно підтримували нас, Ваша підтримка для нас безцінна! p.s. У нас попереду довгий шлях в боротьбі з хворобою… — разом з Евгенією Войтюк та Aleksandr Voitiuk в Tel Aviv, Israel.

Відео дня

Нагадаємо, життя маленької донечки козятинчанина Олександра Войтюка Емілії у небезпеці. Дівчинці встановили страшний діагноз — Саркома Юінга. З важким, довготривалим та дороговартісним лікуванням самотужки родина не впорається.

Завдяки допомозі та підтримці людей, родині Войтюків вдалося зібрати депозит у 100 000 доларів. 

Але попередній рахунок на лікування — 500 000 доларів. Ще до початку війни в Україні вони встигли виїхати до Ізраїлю, у найбільший медичний центр Тель-Авіву Сураскі-Іхілов, де лікують Емілію. На початку липня ми писали, що залишок збору: 71 500$.

І вже через місяць батьки повідомили — збір зарили

Читайте також:

Потрібна термінова операція: допоможіть Олені Чорні вилікувати двобічний диспластичний коксартроз

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (19)
  • Elena Halianovska

    Дякувати Богу🙏🙏🙏
  • Наталия Коржевская

    Слава Богу!🙏
  • Оленка Грицюк

    Слава Богу
  • Наталія Полонська

    Спаси Господи

keyboard_arrow_up