За перші дні жовтня маємо дві нові смерті від коронавірусу

За перші дні жовтня маємо дві нові смерті від коронавірусу
  • Пандемія не збавляє темпів - хворих на коронавірус щодня стає все більше.

  • Лише за вересень на теренах колишнього Козятинського району виявили 187 нових випадків, тоді як у серпні додалося всього 27 нових хворих за цілий місяць.

  • Тож із кожним тижнем ситуація стає дедалі гіршою.

Не став винятком і початок жовтня. У Центрі економіки охорони здоров’я Київської школи економіки повідомили, що три регіони України за усіма показниками відповідають критеріям «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки. Втім, нашої області у цьому списку немає. На Вінниччині впродовж цього тижня фіксували від 95 до 275 нових випадків за добу.

В останній день вересня стало відомо, що область отримала партію нових ліків від коронавірусу у рамках благодійної допомоги від США. Препарати розподілили між медичними закладами Вінниччини, де лікують пацієнтів із COVID-19. Втім у Козятин ліки не доставлять, позаяк нашої лікарні у переліку немає.

Станом на ранок середи, 6 жовтня, на теренах колишнього Козятинського району зафіксували вже 3291 випадок захворювання на коронавірус від початку пандемії. Про це повідомляють у Козятинському відділі контролю та профілактики хвороб. Відтак за останні сім днів у нас додався 91 новий хворий. Минулого тижня було трохи менше шістдесяти. З такими темпами наступного тижня кількість інфікованих може перетнути позначку у 3400.

Відео дня

На жаль, за останні сім днів у нас побільшало і летальних випадків. У неділю, 3 жовтня, від ускладнень коронавірусу померла 82-річна глухівчанка. Жінка лікувалася у лікарні Вінниці. Про це повідомили в Козятинському відділі контролю та профілактики хвороб. Пізніше стало відомо про ще один летальний випадок. За даними Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб, станом на ранок середи, 6 жовтня, на теренах колишнього Козятинського району померла 81 людина від коронавірусу від початку пандемії. Ще тиждень тому летальних випадків було на два менше.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Марія Олійнічук

    Правильно треба писати про коронавірус, треба висвітлювати тому що у нас вже втратили страх, ніхто нічого не дотримується
  • Олег Чернодуб

    То вже неактуально всім обридли ваші новини про короновірус!
    Може розкажите скільки померло від раку та серцевого нападу чи туберкульозу!
    Та чому тест но короновірус платний, а вакцина безкоштовно і без всяких випробувань і т.д. Купа питань які Ви як ЗМІ не вісвітлюєтє?

    Володимир Загоруйко reply Олег Чернодуб

    Занепад медицини в Україні тому і помирають від онкозахворювань,інсульту і ТД. і тп.А з короною треба всім боротися.Читай статистику смертей.

keyboard_arrow_up